spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.10.18

agiasmos_scoutsΣε ζεστή και ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο Αγιασμός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ηλιούπολης ενόψει της νέας προσκοπικής χρονιάς.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Κωνσταντίνος από τον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν μία καλή προσκοπική χρονιά και καλή πνευματική πρόοδο, αναγνωρίζοντας και τη συμβολή των προσκόπων σε αυτό το κομμάτι.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρ. αντιδήμαρχος και εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου Ηλιούπολης σε θέματα πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων κ. Καλαρρύτης, ο οποίος τόνισε την υποστήριξη και την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Συστήματος και του Δήμου.
Ο Αρχηγός του Συστήματος Κωνσταντίνος Κοντογιάννης ευχαρίστησε όλους τους γονείς οι οποίοι μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους και που δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους του Συστήματος να συμβάλουν στο να γίνουν τα παιδιά χρήσιμοι και ενεργοί πολίτες. Ο κ. Κοντογιάννης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους βαθμοφόρους του Συστήματος που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί όλο αυτό το έργο που παράγεται χωρίς  να φείδονται του χρόνου τους, προσφέρουν απλόχερα εθελοντική εργασία προς το Σύστημα και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, καθώς και την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης που απαρτίζεται από γονείς και φίλους των μελών του Συστήματος και η οποία με τις δράσεις της στηρίζει οικονομικά το έργο του Συστήματος.

Εκ μέρους της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Νοτίου Αττικής παρευρέθηκε και χαιρέτησε την εκδήλωση ο έφορος δημοσίων σχέσεων της Περιφέρειας (και προηγούμενος Αρχηγός του 1ου Συστήματος Ηλιούπολης)  Δημήτρης Κοντογιάννης ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για την ρότα που έχει το Σύστημα και για τη σημαντική αύξηση των νέων προσκόπων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ. Τάσος Ευσταθίου (ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ) και κα Αργυρώ Πίκουλα (ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ) αλλά και πρόεδρος της Ιωνικής Στέγης Ηλιούπολης,  ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχ. Κουρής, ο συμπαραστάτης του πολίτη κ. Γαβριήλ Αραμπατής, γονείς και φίλοι του προσκοπισμού.

Στο τέλος του αγιασμού προσφέρθηκαν γλυκά και βουτήματα εκ μέρους της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB