spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ισχυρό προβάδισμα στη δημοσκόπηση από τον Γαβριήλ Αραμπατζή στην Ηλιούπολη.
Ισχυρό προβάδισμα στη δημοσκόπηση από τον Γαβριήλ Αραμπατζή στην Ηλιούπολη. PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.02.19

10dim Προβάδισμα στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση του Ilioupolinews.gr από τον υποψήφιο Αραμπατζή Γαβριήλ ο οποίος φαίνεται να είναι η ευχάριστη έκπληξη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου στην Ηλιούπολη.

Όπως φαίνεται απο δημοσκόπηση που εγίνε το χρονικό διαστημα 3/2/19 με 10/2/19, ο Γαβριήλ Αραμπατζής, έχει 3% διαφορά από το Βασίλη Βαλασόπουλο και 28% διαφορά από τον Τάσο Ευσταθίου, τον έτερο υποψήφιο από το χώρο της κεντροδεξιάς, ο οποίος  δεν έχει πλέον τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας εν αντιθέσει με τις δημοτικές εκλογές του 2014 .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γαβριήλ Αραμπατζής είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τον οποίο οι ερωτηθέντες έχουν θετική εικόνα με 56 %.

Οι ερωτηθέντες με ποσοστό 29% ζητούν από τον υποψήφιο δήμαρχο που θα επιλέξουν να είναι νέο πρόσωπο, το 21%  επιθυμεί ο υποψήφιος δήμαρχος να έχει γνώση των προβλημάτων της πόλης και το 20% τον θέλει έντιμο. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με τη αρνητική εικόνα που έχουν οι Ηλιουπολίτες για το έργο της δημοτικής αρχής βάζουν μπροστά το Γαβριήλ Αραμπατζή στην κούρσα για το Δήμο Ηλιούπολης.

1dim2dim3dim4dim6dim8dim9dim
Τελευταία ανανέωση ( 13.02.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB