spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Σύντομα arrow Εκδήλωση "Φροντιστηρίων Κυρίτσης" 24/02/2019
Εκδήλωση "Φροντιστηρίων Κυρίτσης" 24/02/2019 PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.02.19

dsc_4158Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση των Φροντιστηρίων "Κυρίτσης" εχθές το βράδυ στην αίθουσα του "ETAL" στο Ελληνικό. Το θέμα της ομιλίας ήταν οι "Διαφυλικές Σχέσεις" των νέων με κεντρικό ομιλητή τον ομότιμο καθηγητή Γυανικολογίας και Μαιευτικής κ. Κρεατσά. 

 

 

 

 

Το θέμα της ομιλίας ήταν οι «Διαφυλικές Σχέσεις» των νέων στην Ελλάδα του αύριο με κεντρικό ομιλητή τον ομότιμο καθηγητή Γυναικολογίας και Μαιευτικής κ. Γεώργιο Κρεατσά, τον οποίον τιμήσε ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου κύριος Κυρίτσης με αναμνηστική πλακέτα για το πολύτιμο μάθημα που παρέδωσε.

 

 

Πλήθος προσκεκλημένων από διαφόρους χώρους βρίσκονταν στο κοινό, όπως καθηγητές, μαθητές, γονείς αλλά και δημοσιογράφοι, κοινωνικοί φορείς και φίλοι. Στην γεμάτη αίθουσα του ΕΤΑL στο Ελληνικό, ο κύριος Κρεατσάς μίλησε για τις σχέσεις των εφήβων, την ανακάλυψη του σώματος, του φύλου αλλά και του σεξουαλικού τους προσανατολισμού.

 

 

Στα πλαίσια συζήτησης απαντήθηκαν οι ερωτήσεις του κοινού από τον καθηγητή, οι καλεσμένοι απήλαυσαν ζεστό καφέ και παρά τον χειμωνιάτικο καιρό, η εκδήλωση απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

 

dsc_4181

 

Τελευταία ανανέωση ( 26.02.19 )
 
< Προηγ.
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB