spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση (κοπή πίτας) του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλω» του υπ. Δημάρχ
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση (κοπή πίτας) του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλω» του υπ. Δημάρχ PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.03.19
gabriel_arabatzis-260x146Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του δημοτικού συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλω», του υποψηφίου Δημάρχου Γαβριήλ Αραμπατζή, παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε το δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης.

Ο κ. Αραμπατζής αναφέρθηκε σε μια πόλη πράσινη με σχέδιο, με όραμα με πράξεις που θα την αναβαθμίσουν. Μίλησε για την καθαριότητα, για το κυκλοφοριακό, ενώ τόνισε ότι η Ηλιούπολη πρέπει να γίνει «η πόλη που όλοι θέλουμε να ζουν σε αυτή τα παιδιά και τα εγγόνια μας».


Ακόμα ο κ. Αραμπατζής μίλησε για το φωτισμό και την δημιουργία μιας έξυπνης, σύγχρονης πόλης και έκανε συγκρίσεις με το σήμερα σε σχέση με τον Υμηττός, την Αργυρούπολη και άλλους δήμους που δημιουργούν με σεβασμό στο περιβάλλον και την οικολογία.


Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση δηλώνοντας ότι «Η Πόλη που Θέλω πρέπει να γίνει ο άνεμος που θα παρασύρει όλους εκείνους που μένουν προσκολλημένοι στο παρελθόν και εμποδίζουν το μέλλον», ενώ έκλεισε με την αναφορά του στη νέα γενιά τονίζοντας ότι ο συνδυασμός του αποτελείται από νέους ανθρώπους στους οποίους «πρέπει να περάσει η σκυτάλη για χτιστεί το μέλλον που έρχεται».

 

 https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=CmYi2ToYPX4

Τελευταία ανανέωση ( 06.03.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB