spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Κοινωνικό μέρισμα: «Κλείδωσε» ο αριθμός των δικαιούχων PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.11.19
 Το κοινωνικό μέρισμα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Η επίσημη ανακοίνωση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη εδώ και ένα μήνα αλλά και πολλών υπουργών της κυβέρνησης ότι θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα πριν τα Χριστούγεννα έχει κινητοποιήσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για την εξεύρεση του σχετικού κονδυλίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να δώσει κοινωνικό μέρισμα σε ένα εκατομμύριο νοικοκυριά. Όσοι δηλαδή το πήρανκαι το 2018. Μπορεί να αλλάξουν τα κριτήρια χορήγησης αλλά κυβερνητικός στόχος είναι να μην μειωθούν οι δικαιούχοι, αφού μια διαφορετική εξέλιξη θα πλήξει την κυβερνητικό στρατόπεδο, που δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να δείξει ότι προχωρεί σε περικοπές από το χρόνο της θητείας του. 

Είναι ενδεικτικό ότι ο υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για την δημοσιονομική πολιτική Θόδωρος Σκυλακάκης σε συνέντευξή του στο Capital.gr, ξεκαθάρισε ότι θα βρεθούν τα χρήματα για την καταβολή του νέου κοινωνικού μερίσματος, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει κάνει τους υπολογισμούς της. 

 

 Πηγή:

Aftodioikisi.gr

 

Τελευταία ανανέωση ( 17.11.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB