spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της Δημοτικής Κίνησης 'ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη' PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.11.19

 Με αφορμή τα συμβάντα που εκτυλίχθηκαν στο χώρο γύρω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη στις 26/11, οφείλουμε να τοποθετηθούμε δημόσια και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τα όσα συνέβησαν.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο παπάς του Προφήτη Ηλία, ο οποίος καταφέρθηκε με απειλές, προπηλακισμούς και τραμπουκισμούς κατά της Δημοτικής Αρχής και της Δημοτικής Κίνησης Ηλίου-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη, με πλούσιο φρασεολόγιο χριστιανικής αγάπης κατά του Χ. Κοκοτίνη.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τον παπά πως ο δικός μας χώρος ουδέποτε φοβήθηκε ούτε καταλαβαίνει από απειλές και τραμπουκισμούς, ειδικά μάλιστα όταν αφορούν ζητήματα δημοσίου συμφέροντος και ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτού του είδους την προκλητική συμπεριφορά.

Δεν μπορούμε ασφαλώς να μην αναρωτηθούμε και να αφήσουμε και στην κρίση των συμπολιτών μας το αν αυτού του είδους η συμπεριφορά αρμόζει σε ιερέα.

Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε πως πέραν της Δημοτικής Κίνησης Ηλίου-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, την οποία η δική μας Δημοτική Κίνηση κινητοποίησε για τον έλεγχο της νομιμότητας στον Προφήτη Ηλία, δεν παρατηρήσαμε καμία άλλη παράταξη της Ηλιούπολης να είναι παρούσα.

Πιθανόν τα θέματα νομιμότητας και δημοσίου συμφέροντος να είναι αδιάφορα για κάποιες παρατάξεις.

Επειδή όμως ο αγώνας θα είναι μακρύς από δω και πέρα, θα δοθεί αρκετός χρόνος σε όλες τις παρατάξεις της Ηλιούπολης να ξεκαθαρίσουν αν συντάσσονται με τη νομιμότητα και τη διατήρηση του παραδοσιακού ξωκλησιού στον Προφήτη Ηλία ή αν συντάσσονται με την παρανομία και τις «μπίζνες».

Καταγράφουμε ως θετικό το γεγονός πως η Δημοτική Αρχή δεν υποχώρησε στα κελεύσματα «κουκουλώματος» ορισμένων εντός της και πήρε σαφή θέση την οποία ευελπιστούμε να διατηρήσει και στο μέλλον.

Έκαστος εφ΄ ω ετάχθη..

Εκ του Γραφείου Τύπου,
Δημοτική Κίνηση Ηλίου-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη

 

ΠΗΓΗ: ilioupoligiaolouw.gr

Τελευταία ανανέωση ( 27.11.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB