spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Απαιτείται περισσότερη προσοχή στην οδήγηση στην Ηλιούπολη
Απαιτείται περισσότερη προσοχή στην οδήγηση στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.12.19

 

Δύο τροχαία ατυχήματα  συνέβησαν σήμερα σε πολυσύχναστους δρόμους της πόλης μας.  Δύο συμβάντα που αποκτούν ιδιαίτερη σημασία  αν αναλογιστούμε ότι έγιναν ημέρα Κυριακή , που η κίνηση είναι πιο μειωμένη απο τις καθημερινές και αποδεικνύεται ότι απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή στην οδήγηση στην πόλη μας. Πρέπει να αποτελεί συνεχή επιδίωξη όλων, η τήρηση του Κ.Ο.Κ και η ασφαλής οδήγηση στους δρόμους.  Ιδιαίτερα στο εγγύς μέλλον, που αναμένεται μεγάλη επιβάρυνση του κυκλοφοριακού φόρτου της πόλης μας , λόγω της έναρξης των έργων του Ελληνικού . Οι ευθύνες όσων ενεπλάκησαν στις τέως και νυν διοίκησεις  είναι μεγάλες , αφού δεν έδρασαν αποτελεσματικά και  η υπογειοποίηση της Δυτ.Περιφεριακής του Υμηττού έχει παραμείνει στα χαρτιά και έχει παραπεμφθεί στις καλένδες.

Συγκεκριμένα:

Το πρώτο έγινε νωρίς το απόγευμα στη συμβολή των Λεωφ. Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου,  στο οποίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα , ευτυχώς  μόνο με υλικές  ζημιές. Δημιούργησε πρόσκαιρα δυσκολίες στην κίνηση των διερχόμενων αυτοκινήτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το δεύτερο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ στη λεωφόρο Ειρήνης, λίγο πριν την πλατεία Φλέμινγκ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες o οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καβάλησε τη διαχωριστική νησίδα. Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται πως το συμβάν οφείλεται στην χρήση κινητού τηλεφώνου.Ευτχώς και σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε τραυμτισμός.

 

 

Τα δύο ατυχήματα έγιναν γνωστά σχεδόν άμεσα μετά την σημείωσή τους, απο τα site energoipolitesilioupolites.blogspot.com  και ilioupolinews και  αξίζουν συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για την αμεσότητα και εγκυρότητα.

Τελευταία ανανέωση ( 08.12.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB