spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Ηλιούπολη arrow ΟΤΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ
ΟΤΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.12.19

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ του ΚΑΦΑΔΗΛ στις 10/12/2019 , συζητήθηκε εκ νέου και εγκρίθηκε το προσχέδιο του προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου για το 2020. Ο Νίκος Καραβαγγέλης, εκπρόσωπος της Παράταξης " Η Πόλη που θέλω" και μέλος του Δ.Σ, επανήλθε επι των εισηγήσεων που είχε κάνει στην συνεδρίαση   στις 18/11/2019, σχετικά με την αναγκαιότητα εξασφάλισης ποσών για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών ιατρού εργασίας και της νομικής υποστήριξης και εκπροσώπησης του Ν.Π.

Κατέθεσε  ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση για τον προϋπολογισμό , σχετικά με την δημιουργία πιστώσεων σε νέους κωδικούς αλλά και την τροποποίηση ποσών σε υπάρχοντες ,για λόγους ισοσκέλισης. Η πρόταση , αφου ελέγχθηκε ως προς την τήρηση της νομιμότητας  έγινε αποδεκτή για την παροχή υπηρεσιών του ιατρού υπηρεσίας . Επιπρόσθετα, η πρόεδρος διαβεβαίωσε το Σώμα ,ότι θα εξεταστεί η προσφορότερη λύση για το θέμα της νομικής υποστήριξης και εκπροσώπησης  και θα υπάρξει η αντίστοιχη πρόβλεψη πίστωσης ποσού σε  μελλοντική αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Ο εκπρόσωπος της παράταξης υπερψήφισε τον προϋπολογισμό του 2020 και υπενθύμισε σε όλους , ότι ο ιατρός εργασίας σε συνεργασία με τον τεχνικό ασφαλείας συντελλούν με τις υπηρεσίες τους  στην διασφάλιση ενος  ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, σύμφωνα με τις επιταγές του Ν.3850/2010.

Τελικά κατόπιν των παραπάνω,  αποδεικνύεται  για μια ακόμη φορά, ότι μόνο  με την επιμονή και την κατάθεση στοιχειοθετημένων προτάσεων, γίνονται πράξη ακόμη και τα αυτονότητα. 

Τελευταία ανανέωση ( 11.12.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB