spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Αραμπατζής και Μανιάτης ασκούν ενοχλητική αντιπολίτευση. Του Άγγελου Κάνδηλα
Αραμπατζής και Μανιάτης ασκούν ενοχλητική αντιπολίτευση. Του Άγγελου Κάνδηλα PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.12.19
ara_manΣε σταθερή κομματική γραμμή η Τασία Τσατσούλη - Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης.
Την ίδια στιγμή η παράταξη "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ"- Ηλίας Πανταζόπουλος και η δημοτική κίνηση "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" - Χρήστος Κοκοτίνης προσπαθούν να βρουν τον βηματισμό τους.
Η παράταξη του πρώην Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου αναζητεί τον ηγέτη που θα της δώσει την δυναμική που πρέπει να έχει η μεγαλύτερη σε αριθμό δημοτικών συμβούλων παράταξη ενώ η δημοτική κίνηση "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" έχασε πρόωρα 2 από τους 5 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της οι οποίοι ανεξαρτητοποιήθηκαν ενώ δεν έχει αποσαφηνίσει ανοικτά μέχρι σήμερα τον ρόλο του επικεφαλής της στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κ. Χρήστου Κοκοτίνη.
Άχρωμη και άφωνη η παράταξη του Τάσου Ευσταθίου - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" αφού η παρουσία της στο δημοτικό συμβούλιο, μέχρι πρότινος δεν δικαιολογεί την αντιπολίτευση και την δυναμική που θα έπρεπε να έχουν 6 δημοτικοί σύμβουλοι... 


Κατά τα λοιπά η συν διοίκηση προσπαθεί να μεγαλώσει ψαρεύοντας στο όνομα της συνεργασίας σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις ή συνδυασμούς με ή χωρίς την συναίνεση ή ενημέρωση των επικεφαλής των.
Ο Πέτρος Μανιάτης - "ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη" εξέδωσε ήδη ανακοίνωση με τα πεπραγμένα μηνός, κίνηση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ουσιαστική ενώ ο Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω" ασκεί ασφυκτικό και ουσιαστικό μαρκάρισμα αφού παρακολουθεί στενά και παρεμβαίνει παντού, ήτοι Δημοτικό Συμβούλιο, Οικονομική Επιτροπή, Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ. 

https://energoipolitesilioupolites.blogspot.com/

Τελευταία ανανέωση ( 12.12.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB