spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Πλημμυρικά Προβλήματα Στην Ηλιούπολη – Έντονες Διαμαρτυρίες Των Κατοίκων
Πλημμυρικά Προβλήματα Στην Ηλιούπολη – Έντονες Διαμαρτυρίες Των Κατοίκων PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.12.19

 Πλημμυρικά προβλήματα διαπιστώνονται σε αρκετές περιοχές της Ηλιούπολης, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι μέσω μηνυμάτων τους στο ilioupolinews.gr.

Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στη λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, στο ύψος της πλατείας "Κανάρια", όπου τα νερά της έντονης βροχόπτωσης έχουν λιμνάσει, καθιστώντας αδύνατη την προσπέλαση για πεζούς και μοτοσυκλέτες. Σύμφωνα με καταγγελία περιοίκου που δεν επιθυμεί να αποκαλύψει το όνομα του, για το πρόβλημα ευθύνονται οι σχάρες ομβρίων που δεν έχουν καθαριστεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί το νερό να πάει προς την αποχέτευση. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που μετέφερε ο Hλιουπολίτης Blogger Άγγελος Κάνδηλας.

 

 

Στην τελευτάια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , η διοίκηση του Δήμου έκανε  ιδιαίτερη μνεία για την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει  στον καθαρισμό των φρεατίων και την απόδοση των αντιπλημμυρικών έργων.

Δυστυχώς  για όλους μας η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.  Οι εικόνες αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατεί.

 

 

Προβλήματα εντοπίζονται επίσης και στην περιοχή “νησάκι”, όπου υπάρχουν έντονα προβλήματα, καθώς επίσης και στην περιοχή των αστυνομικών. Τέλος, έντονα προβλήματα υπάρχουν και στην οδό Αναστάσεως, όπου τα νερά κατεβαίνουν με ορμή από το ύψος του Δημοτικού Κοιμητηρίου.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ : ilioupolinews.gr

 

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 18.12.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB