spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Επίθεση Οδηγού σε Δημοτικό Αστυνομικό - Προσήχθη στο ΑΤ
Επίθεση Οδηγού σε Δημοτικό Αστυνομικό - Προσήχθη στο ΑΤ PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.12.19

 Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην οδό Δημητριάδος στο Βόλο, όταν οδηγός αυτοκινήτου φέρεται να επιτέθηκε φραστικά σε δημοτικό αστυνομικό.

Το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας όπου είχε σταθμεύσει παράνομα το αυτοκίνητό του ο οδηγός. 

Ο δημοτικός αστυνομικός του έκανε σύσταση για τον τρόπο στάθμευσης και ο οδηγός του Ι.Χ. φέρεται να του επιτέθηκε φραστικά. 

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ο οδηγός σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθη.

Στην Ηλιούπολη, όπως εξήγγειλε μόλις χθές, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αποστόλης Στασινόπουλος, για πρώτη φορά από την επανασύσταση του θεσμού το 2015, ξεκινά η απογευματινή αστυνόμευση του Δήμου, με τους δημοτικούς αστυνομικούς να περιπολούν σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης προκειμένου να καταγράψουν τις παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να επιδώσουν πρόστιμα.

Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι , δημότες ,οδηγοί και δημοτική αστυνομία να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών. Ο έλεγχος της παραβατικότητας οφείλει να πραγματοποιείται με την προσήκουσα προσοχή, ευγένεια και τήρηση των κανονισμών και των νόμων. Οι ελεγχόμενοι θα πρέπει να αντιληφθούν την σκοπιμότητα των ελέγχων και των τυχόν κυρώσεων και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις και στις παρατηρήσεις των αρμοδίων.   

Τελευταία ανανέωση ( 21.12.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB