spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Κίνηση Αγάπης απο το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης
Κίνηση Αγάπης απο το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.12.19

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, συγκίνησε με την πρωτοβουλία που ανέλαβε , μοιράζοντας δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο "Χαμόγελο του Παιδιού" στον Καρέα.

Με την κατάλληλη οργάνωση , προετοιμασία και πάνω απ'ολα θέληση για προσφορά αγάπης , ετοιμάστηκε ο Άγιος Βασίλης και τα μικρά ξωτικά, φόρεσαν τα καλύτερα χαμόγελα τους, και μαζί με γονείς του σχολείου επισκέφθηκαν τα παιδιά στο Χαμόγελο του παιδιού. Η χαρά των παιδιών ήταν απερίπγραπτη, αφού είχαν γράψει  απο πρίν τις επιθυμίες τους σε κάρτες και περιμέναν η επιθυμία τους να πραγματοποιηθεί. Ο Σύλλογος σε επικοινωνία με το "Χαμόγελο του Παιδιού" κατάφερε να πργματοποιήσει τις επιθυμίες και των 26 παιδιών που φιλοξενούνται εκεί. Η χαρά αλλά και η συγκίνηση όλων ήταν απερίγραπτη.

Σημαντική όμως ήταν και η ημερομηνία , αφού στις 22 Δεκεμβρίου πριν από 24 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο μικρός Ανδρέας Γιαννόπουλος, που συγκίνησε το πανελλήνιο. Ήταν το παιδί από το οποίο ξεκίνησαν όλα. Ο εμπνευστής του" Χαμόγελου του Παιδιού" το οποίο πλέον έχει καταξιωθεί στις καρδιές όλων και έχει βοηθήσει κι βοηθά χιλιάδες παιδιά.Είναι ένας σύλλογος που αν και χρειάζεται και δεν επαιτεί την βοήθεια όλων μας.

(πηγή : ilouoligiaolous.gr)

Τελευταία ανανέωση ( 23.12.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB