spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα. PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.12.19

 Το 2019 κλείνει με εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης και συμμετέχουν με διάφορες προσφορές και κεράσματα οι επιχειρήσεις μέλη του. Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίού από τις 12:00 το μεσημέρι και μέχρι να κλείσουν τα καταστήματα οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, που θα βρεθούν στο κέντρο της πόλης αλλά και γενικότερα σε όλη την αγορά της, θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν δωρεάν προϊόντα, να διασκεδάσουν με τους ξυλοπόδαρους και να επιλέξουν το σχήμα του Face painting. Είναι μια ευκαιρία όλοι οι Ηλιουπολίτες αλλά και οι επισκέπτες της πόλης να διασκεδάσουμε μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά που θα ανατείλει λίγα εικοσιτετράωρα μετά...

Μετά την επιτυχία των εκδηλώσεων της προηγούμενης  Κυριακής,  o Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης συνεχίζει και αύριο 29/12  με ένα πλήθος προσφορών , μικρών και μεγάλων, καθώς και δωρεάν κερασμάτων, οι επιχειρηματίες της πόλης συμμετέχουν στην διαμόρφωση του εορταστικού κλίματος των ημερών με δυναμικό τρόπο. Όλοι οι δημότες πρέπει να στηρίξουμε την τοπική αγορά της Ηλιούπολης και τις δράσεις του νεοσύστατου Εμπορικού Συλλόγου της Ηλιούπολης. Σε μια πόλη που θέλουμε να την βλέπουμε να αναπτύσσεται και να αλλάζει προς το καλύτερο, η στήριξη της τοπικής αγοράς θεωρείται αυτονόητη.

 

Ας δούμε αναλυτικά τις εκπλήξεις που έχουν σχεδιαστεί σε διάφορα μέρη και μαγαζιά της πόλης.......

 

 

Άφθονη δωρεάν μπύρα και κεμπάπ από το Κρεατοφαγείον Γιώργος την Κυριακή 29/12

Το Κρεατοφαγείον Γιώργος συμμετέχει στις Εορταστικές Εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου το μεσημέρι με δωρεάν άφθονη μπύρα και κεμπάπ. Το σχετικό ποστ της επιχείρησης, συνοδευόμενο από την φωτογραφία που δημοσιεύουμε, ανάφερει χαρκτηριστικά:
«Κυριακή στο τελευταίο 29 της τελευταίας Κυριακής αφήνουμε πίσω καλές , μικρες μεγαλες στενάχωρες στιγμές και πίνουμε άφθονη μπυρα παρέα με λαχταριστά κεμπάπ , ο Πατριάρχης της οικογένειας Γιώργος Παναγόπουλος κάνει δώρο ένα όμορφο μεσημέρι στους Συμπολίτες που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα !!!
Γίνεται 82 ετών αρχές του 2020 !!
Και 32 χρόνια παρουσίας στην ωραιότερη πλατεία !!!
Εμπνευστής των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης
@alfabeer
@megagyros»

Το INDIGO μας κερνά κρασί Gluhwein στη Ρήγα Φερραίου

Το INDIGO drinks and more (Βύρωνος3, Ηλιούπολη) μας κερνά κρασί Gluhwein στην οδό Ρήγα Φερραίου την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 17:00.
Ζεστή σοκολάτα και κρασί Gluhwein από το βανάκι του RIALTO στην κεντρική πλατεία.

«Θεϊκό» παγωτό από την Δωδώνη με ice sticks, κουραμπιέδες και μελομακάρονα

Η Δωδώνη Ηλιούπολης μας κερνά την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης, ice sticks κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Επίσης προσφέρει, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, με την αγορά 1kg παγωτού δώρο 500gr παγωτού σε επιλεγμένες γεύσεις.

Εκπτώσεις AVVENTO

Το κατάστημα AVVENTO (Σοφοκλή Βενιζέλου 87, Ηλιούπολη) προσφέρει για την Κυριακή 29/12 εκπτώσεις από 20% έως 30%.

Το GARAGE μας υποδέχεται στην κεντρική πλατεία με ζεστή σοκολάτα και κρασί Gluhwein

Το Cafe - Bar "GARAGE" (Ηρώων Πολυτεχνείου 3, Ηλιούπολη) σας προσφέρει 20% έκπτωση σε όλο τον κατάλογο του και σας κερνά ζεστή σοκολάτα και κρασί Gluhwein στην κεντρική πλατεία της πόλης την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου έως τις 17:00.

«Ψήνω και Μεθώ» με έκπτωση 30% στο κρασί

Το μεζεδοπωλείο «Ψήνω και Μεθώ», Ηρώων Πολυτεχνείου 22, προσφέρει στους καταναλωτές έκπτωση 30% στο κρασί για την Κυριακή 29/12.

Γλυκές απολαύσεις MARELL με μελομακάρονα και κουραμπιέδες

Το κατάστημα MARELL προσφέρει στους καταναλωτές μελομακάρονα και κουραμπιέδες στην κεντρική πλατεία (Εθνικής Αντιστάσεως) της Ηλιούπολης, την Κυριακή 22/12 29/12.

Φαγητό στο Moments Café με έκπτωση 30% στην πλατεία Σικελιανού

Το Moments Cafe (Άγγελου Σικελιανού 65 - πλατεία Σικελιανού) προσφέρει στους καταναλωτές 30% έκπτωση στο φαγητό την Κυριακή 29/12/2019, από τις 08:00 έως τις 17:00.

Προσφορές στον καφέ και όλα τα ροφήματα από το Café Bar FRIENDS στην Αγία Μαρίνα

Το Cafe-Bar FRIENDS Station (Σαπφούς 1 και πλατεία Αναγνωσταρά, Αγία Μαρίνα, Ηλιούπολη) προσφέρει στους καταναλωτές 10% έκπτωση στον καφέ, τα αναψυκτικά, τις μπίρες και σε όλα τα ροφήματα την Κυριακή 29/12, από τις 12:00 έως τις 16:00.

Κεράσματα από το NTINA HOME στη Ρήγα Φερραίου

Το κατάστημα Ntina Home (Ρήγα Φερραίου 21-23) προσφέρει στους καταναλωτές κεράσματα, καθώς και έκπτωση 15% και στην νέα συλλογή, την Κυριακή 29/12/2019.

Κουπόνι έκπτωσης απο τον ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ

Τα καταστήματα ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗΣ προσφέρουν κουπόνι έκπτωσης για αγορές ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ, ΚΟΥΖΙΝΩΝ, ΨΥΓΕΙΩΝ. Δεν συνδυάζονται με άλλες προσφορές και είδη σε προσφορά. Αφορούν αγορές από το φυσικό κατάστημα και ΟΧΙ το eshop. Για να έχει κάποιος την έκπτωση πρέπει να έχει αποδεικτικό ότι είναι κάτοικος Ηλιούπολης.

Έκπτωση στα δώρα-διακοσμητικά από τον Σιδηρόπουλο

Το κατάστημα Σιδηρόπουλος Έπιπλο-Δώρο (Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου 99 και Ρήγα Φερραίου), προσφέρει στους καταναλωτές έκπτωση 15%-20% στα δώρα-διακοσμητικά.

Ρούχα με έκπτωση από το REBELS

Το κατάστημα ρούχων REBELS (Λ. Ειρήνης 30, Ηλιούπολη)προσφέρει στους καταναλωτές 15% έκπτωση την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Ελιξήριον με δωρεάν Κρέπες

Το Ελιξήριον (Λ. Ειρήνης 20) μας κερνά τις κρέπες την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Φυτά με έκπτωση στο DOCTOR PLANT

Το φυτώριο Doctor Plant (Ηρώων Πολυτεχνείου 30, Ηλιούπολη) προσφέρει έκπτωση 20% την Κυριακή 29/12, από τις 10:30 έως τος 14:30.

Έκπτωση από το CĀNNA BROS

Το κατάστημα CĀNNA BROS (Ανδρέα Παπανδρέου 45, Ηλιούπολη), προσφέρει έκπτωση 15% στα βιολογικά προϊόντα Κανναβιδιόλης (CBD) την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019.

Έκπτωση στα COFFEE ISLAND

Τα καταστήματα Coffee Island της Ηλιούπολης προσφέρουν 20% έκπτωση στα είδη δώρου της εταιρείας για το διάστημα των εορτών.

ΟΦΘΑΛΜΟΣ με 30% έκπτωση σε γυαλιά ηλίου και οράσεως

Τα καταστήματα ΟΦΘΑΛΜΟΣ σας προσφέρουν έκπτωση 30% σε όλα τα γυαλιά ηλίου και οράσεως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019.

FANTASTIC γλυκά στην αρχή της Λεωφόρου Ειρήνης
Το κατάστημα FANTASTIC (Λ. Μαρίνου Αντύπα 152) μας κερνά κουραμπιέδες και μελομακάρονα στην αρχή της Λεωφόρου Ειρήνης.

Τελευταία ανανέωση ( 28.12.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB