spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Ηλιούπολη arrow Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Γιάννης Αντζινάς: ''Υπολειτουργεί λόγω κακοκαιρίας ο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής''
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Γιάννης Αντζινάς: ''Υπολειτουργεί λόγω κακοκαιρίας ο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής'' PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.12.19

Με δυσκολίες λειτουργεί από χθες ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), αφού οι νταλίκες των Δήμων δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τον χώρο απόθεσης, λόγω της ολισθηρότητας του εδάφους, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών.

Παρουσιάζεται μεγάλη αναμονή και καθυστέρηση στην εκφόρτωση στον ΧΥΤΑ, με αναπόφευκτο αποτέλεσμα την διακοπή της ροής αποκομιδής των απορριμμάτων από τους κάδους του Δήμου μας.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης ζητά την κατανόηση των κατοίκων της πόλης μας και διαβεβαιώνει, ότι θα ανταποκριθεί άμεσα με την καλυτέρευση των συνθηκών λειτουργίας του ΧΥΤΑ.

Αντζινάς Γιάννης
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Προστασίας Περιβάλλοντος

 Κατόπιν τούτου θεωρείται αυτονότητη η επίδειξη υπευθυνότητας εκ μέρους των δημοτών, ως προς την ελεγχόμενη εναπόθεση απορριμάτων στους κάδους και  τους δρόμους. Εξ' αιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών  που επικρατούν και ενόψει των επερχόμενων αργιών ,ας μην επιβαρύνθει  η ήδη δυσμενής κατάσταση που επικρατεί με επιπλέον σκουπίδια, που μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα.

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB