spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Χωρίς Θέρμανση Τα 8ο & 17ο Δημοτικά Σχολεία Στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.01.20

 Χωρίς θέρμανση παρά το τσουχτερό κρύο έμειναν σήμερα (8/1) αρκετές αίθουσες του σχολικού συγκροτήματος του 7ου και 18ου δημοτικών σχολείων στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων και εκπαιδευτικών στο ilioupolinews,gr, τα παιδιά έμειναν καθόλη τη διάρκεια των διδακτικών ωρών σε αίθουσες που δεν διέθεταν θέρμανση, παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Γονέας που δεν επιθυμεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του αναφέρει πως η ευθύνη για αυτή την κατάσταση επιβαρύνει αποκλειστικά τον Δήμο, καθώς δεν έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι μετά την επισκευή των σωμάτων από το τεχνικό συνεργείο κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων γιορτών, με αποτέλεσμα οι διευθυντές των σχολείων να βρεθούν σήμερα αντιμέτωποι με το σημαντικό αυτό πρόβλημα.

Μάλιστα, ο ίδιος γονιός αναφέρει πως είναι στις προθέσεις αρκετών γονέων να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο με...αερόθερμα προκειμένου να μην αρρωστήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο σύλλογος γονέων όσο και οι διδάσκοντες του σχολείου αναμένεται να ζητήσουν εξηγήσεις από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου και να απαιτήσουν την άμεση επιδιόρθωση των βλαβών.

Ποιός είναι ο υπεύθυνος για την επιβεβαίωση της σωστής εκτέλεσης των εργασιών ; Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών προφανώς οφείλει να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

ΠΗΓΗ : ilioupolinews.gr

 

Τελευταία ανανέωση ( 08.01.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB