spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Κυκλοφοριακό Κομφούζιο Λόγω Βιολογικής Αγοράς Στην Ηλιούπολη – Aπούσα Η Δημοτική Αστυνομία PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.01.20

Κυκλοφοριακή συμφόρηση και πλήθος παραβάσεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας σημειώνονται κάθε Τετάρτη στην περιοχή γύρω από την πλατεία του ΙΚΑ στην Ηλιούπολη, λόγω της βιολογικής αγοράς τροφίμων.

 

Η διεξαγωγή της αγοράς δημιουργεί μεγάλη ροή οχημάτων στο σημείο, με αποτέλεσμα η μπλοκάρει η οδός Μαρίνου Αντύπα και η μισή πλατεία, καθώς και τα γύρω στενά. Κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε το περιστατικό στο ilioupolinews.gr αναφέροντας πως δεν έχει δει ποτέ τροχαία ή δημοτική αστυνομία στο σημείο και τονίζοντας πως είναι μεγάλος ο κίνδυνος ατυχήματος τόσο για οχήματα όσο και για πεζούς.








 Μποτιλιάρισμα, διπλοπαρκαρίσματα και αυτοκίνητα σταθμευμένα επάνω στη διάμετρο της πλατείας -κάτι που απαγορεύεται αυστηρά από τον ΚΟΚ, είναι σκηνές που διαδραματίζονται κάθε εβδομάδα στο συγκεκριμένο σημείο, παρά τη δέσμευση της δημοτικής αρχής για ρύθμιση της κυκλοφορίας με ευθύνη των διοργανωτών σε ανακοίνωση στο site του Δήμου στις 7/10/2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Το ilioupolinews.gr έσπευσε στο σημείο για να διασταυρώσει την καταγγελία. Πράγματι, η καταγγελία ήταν ακριβής ενώ στο σημείο ήταν παντελής η έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας, παρά τις δεσμεύσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Στασινόπουλου για ενίσχυση του ρόλου της και για την τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

ΠΗΓΗ: ilioupolinews.gr

Τελευταία ανανέωση ( 08.01.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB