spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Μία Εκδήλωση , Δύο Ανακοινώσεις και μία Ανεξήγητη Αλλαγή .
Μία Εκδήλωση , Δύο Ανακοινώσεις και μία Ανεξήγητη Αλλαγή . PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.01.20

Η παράταξη "ΣΥΝΕΡΓΟΙ με την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" , η οποία συμμετέχει και στην διοίκηση του Δήμου με τον Αντιδήμαρχο Κο Στασινόπουλο, οργανώνει εκδήλωση με αντικείμενο ,ένα πολύ κοινωνικά ευαίσθητο θέμα, αυτό της αναπηρίας. Για την εν λόγω εκδήλωση κυκλοφόρησαν δύο διαφορετικές ανακοινώσεις. Aρχικά στίς 3/1/2020 είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή στη εκδήλωση σε ρόλο ομιλητή,  του Κου Παναγιώτη Κόκλα, γεν.γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικού συμβούλου της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά", μία συμμετοχή που σχολίασε θετικά και ο ίδιος στην σελίδα των "ΣΥΝΕΡΓΩΝ " στο facebook. 

Όμως στη συνέχεια τι άλλαξε;

 

 

 

 

 

 Στις 9/1/2020 σε νέα ανακοίνωση, η συμμετοχή του Κου Κόκλα αφαιρέθηκε απο το πάνελ των ομιλητών και προστέθηκαν οι παρουσίες των Αντιδημάρχων Κου Πούλου και Σεφτελή.

Στην σελίδα της παράταξης στο facebook , σε σχόλια που γίνονται σε σχέση με την απουσία του Κου Κόκλα , οι διοργανωτές δηλώνουν ότι δεν μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση.

Η ανακοίνωση των νέων παρουσιών  είτε η  παραταξιακή προέλευση του Κου Κόκλα ενδεχομένως να έπαιξαν το ρόλο τους . Πάντως , σημειώνεται η διαφοροποίηση του Κου Κόκλα σε σχέση με την παράταξή του ,στην ψήφιση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 12/12/2019 για το ωράριο φορτοεκφόρτωσης των σούπερ-μάρκετ, όπως καταγράφεται και στη σχετική απόφαση  ΑΔΑ: ΨΞΔΝΩΡΥ-0ΨΨ .

 Σίγουρα πάντως ο πιο κατάλληλος για να δώσει μία εξήγηση είναι ο ίδιος. 

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB