spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Επαναλαμβάνονται ως κακόγουστη φάρσα. PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.01.20

 Όπως γράψαμε και σε προηγούμενη σημερινή ανάρτηση το θέμα της πισίνας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα ελλειπούς και αναποτελεσματικής διαχείρισης απο την διοίκηση του ΠΑΟΔΗΛ , τόσο σε επίπεδο λειτουργίας αλλά και σε επίπεδο ενημέρωσης.

Σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 17/1/2019) η αγανάκτηση των γονέων, τωνπαιδιών που συμμετέχουν στις προπονήσεις των ομάδων κολύμβησης , ξέσπασε  στο πρόσωπο του προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ  κου Δημήτρη Πανταζόπουλου. Οι συγκεντρωμένοι γονείς έθεσαν ερωτήματα προς τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ σχετικά με το πρόβλημα της πισίνας.

Οι αλλεπάλληλες αντιφατικές ανακοινώσεις , που προκαλούν σύγχυση και εκνευρισμο στους εμπλεκόμενους συλλόγους , αθλητές και γονείς έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την Διοίκηση.

Δυστυχώς υπάρχει και πάλι  αδυναμία  παροχής επαρκών και τεκμηριωμένων εξηγήσεων.

Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο να χρειαστούν οι τεχνικές εκθέσεις για να δικαιολογήσουν τυχον αστοχίες χειρισμών, όπως έγινε και στην περιπτωση του προβλήματος θέρμανσης του 8ου και 17ου δημοτικών σχολείων, προκειμένου να αμβλυνθούν οι ήδη κακές εντυπώσεις. Η νέα διοίκηση παρουσιάζει επαναλαμβανόμενες παθογένειες σε χειρισμούς διαφορετικών θεμάτων , που επαναλαμβάνονται ως κακόγουστη φάρσα. 

 

 Ο κ. Πανταζόπουλος ενημέρωσε  σχετικά τους συγκεντωμένους ότι:

- 4 μηχανολόγοι διαφορετικών εταιρειών έχουν επισκεφτεί το κολυμβητήριο μέχρι τώρα.

- Δεν μπορεί να γίνει ακριβής διαπίστωση της βλάβης.

-Τα πρώτα προβλήματα παρουσιάστηκαν μέσα στον Νοέμβριο του προηγούμενου έτους.

-Πιθανόν να ευθύνονται τα δίκτυα λόγω παλαιότητας.

-Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει ενημέρωση για την βλάβη από τους ειδικούς.

-Είναι πιθανό να χρειαστεί  η πισίνα να παραμείνει κλειστή για ένα διάστημα, μέχρι την τελική επισκευή της βλάβης.

Δυσαρέσκεια προξένησαν στους γονείς όλα αυτά, και μία από τις ερωτήσεις που μπήκε στο τραπέζι ήταν τι θα γίνει εντέλει με τις μετακινήσεις των παιδιών σε άλλα κολυμβητήρια, όπως γίνεται τώρα, με χάσιμο χρόνου και έξοδα μετακίνησης. Πρόταση γονέα ήταν να μπει πούλμαν από τον ΠΑΟΔΗΛ, για τις μετακινήσεις των παιδιών στα άλλα κολυμβητήρια.

ΠΗΓΗ:ilioupoligiaolous.gr

Τελευταία ανανέωση ( 17.01.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB