spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ακροδεξιοί ξυλοκόπησαν στο Σύνταγμα δημοσιογράφο της Deutsche Welle
Ακροδεξιοί ξυλοκόπησαν στο Σύνταγμα δημοσιογράφο της Deutsche Welle PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.01.20

 Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ η ομάδα των ακροδεξιών πλησίασε τον δημοσιογράφο, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ για τη Χρυσή Αυγή, και του ζήτησαν τα στοιχεία ταυτότητάς του. Εκείνος αρνήθηκε και στη συνέχεια η ομάδα των ακροδεξιών του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο κεφάλι. Οι δράστες του πήραν και την κάμερά του. Ο δημοσιογράφος κατάφερε να διαφύγει με τη βοήθεια συναδέλφων του δημοσιογράφων κατά των οποίων επίσης κινήθηκαν οι ακροδεξιοί.
Ο Θωμάς Ιακόμπι είναι ένας εκ των δύο σεναριογράφων του ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή -Προσωπική υπόθεση» το οποίο σκηνοθέτησε η Angélique Kourounis και είχε δεχθεί και παλαιότερα επίθεση.

ΠΗΓΗ : skai.gr

Ο φασισμός ,ο ναζισμός  δεν έχει χώρο πουθενά. Κάθε δημοκράτης πολίτης της Ελλάδας , κάθε δημοκράτης δημότης της Ηλιούπολης  δεν θα επιτρέψει στούς δράστες τέτοιων φαινομένων να επιβάλλουν την τρομοκρατία και το φόβο, σε μια εποχή που οι έννοιες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης δοκιμάζονται σε ένα κλίμα ξενοφοβίας και ρατσισμού που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν.Στην Ελλάδα, την χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία που δίδαξαν ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης, οι ανθρώπινες αξίες θα επικρατήσουν απέναντι στο μίσος και το σκοταδισμό. 

Τελευταία ανανέωση ( 19.01.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB