11.7 C
Iliopouli
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Διάκριση Για Τους Μαθητές του 5ου και 20ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Μια σημαντική διάκριση πέτυχαν οι μαθητές του 5ου και 20ου Δημοτικού και συμμετείχαν στην τελική φάση του διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής.

 Οι μαθητές Σαλάππας Χρήστος , Τζιμπλάκης Αντώνης, Τσιγάρας Χρήστος και Χαντζής Γιάννης προκρίθηκαν στην τελική φάση του διαγωνισμού First Lego League στη Θεσσαλονίκη.

Όλα άρχισαν το σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου που διεξήχθη στην Αττική ο διαγωνισμός First Lego League στον οποίο συμμετείχε και το τμήμα των προχωρημένων .H ομάδα ρομποτικής με την ονομασία “Future Workers” οπλισμένη με ενθουσιασμό, χαρά και πνεύμα ομαδικό προκρίθηκε στην τελική φάση.

Τη Δευτέρα 23/ 5/ 2022 στις  7.00 μ μ, στην εκπομπή «Μαζί στην Πόλη του Ήλιου», με την κ. Βάσω Κοτσάλου, στο Lime Radio, το Δημοτικό Ραδιόφωνο της Ηλιούπολης,  ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Γιώργος Χατζηδάκης, υποδέχτηκε την Ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής των σχολείων μας (5ο και 20ο Δημοτικά Σχολεία Ηλιούπολης) για να την τιμήσει για τη διάκρισή της στον διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής

Στην εκπομπή παρευρέθηκαν οι διευθυντές των σχολείων, κ. Λεωνίδας Μάλλιος και κ. Σταματία Βλάχου, η συντονίστρια της ομάδας, κ.  Αναστασία Κορομπίλη, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου, κ. Δημήτρης Κυπριωτάκης.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles