21 C
Iliopouli
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Δυναμική επάνοδος του Γαβριήλ Αραμπατζή με την παράταξη «η Πόλη που Θέλω» στη μετά covid εποχή.

Ύστερα από δύο χρόνια που σημαδεύτηκαν από την πανδημία και τις δυσκολίες της, η παράταξη «η Πόλη που θέλω», με επικεφαλής τον Γαβριήλ Αραμπατζή, επανήλθε δυναμικά στα δρώμενα της Ηλιούπολης, διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία την παρουσίαση του βιβλίου του Ηλιουπολίτη Νίκου Μουλίνου με τίτλο « Συνταξιούχος».

Αραμπατζής Γαβριήλ από την Εκδήλωση 15/5/2022

 H εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της παράταξης, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Ηλιουπολιτών, οι οποίοι στην κυριολεξία κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού αναψυκτηρίου. Η δυναμική παρουσία του κόσμου αποδεικνύει, αφενός μεν τη «δίψα» του κοινού για δια ζώσης επικοινωνία, η οποία επισκιάστηκε από τα περιοριστικά μέτρα του κορονοϊού, αφετέρου δε επιβεβαιώνει, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γαβριήλ Αραμπατζης, το ενδιαφέρον των πολιτών της Ηλιούπολης για τα τεκταινόμενα της πόλης. «Αυτή η επιλογή σας, αυτή η στάση σας, αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός από μόνο του. Αναδεικνύει προβληματισμούς και θέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά στη ζωή μας. Και το πιο σημαντικό αλλάζει τη ρουτίνα μας και τη μονοτονία της καθημερινότητας, που αυτά τα δύο χρόνια λόγω της πανδημίας η αλήθεια είναι ότι όλοι δυσκολευτήκαμε», τόνισε ο Γαβριήλ Αραμπατζής, ο οποίος προλόγισε την εκδήλωση. Για το βιβλίο και το συγγραφέα μίλησαν οι: Σωτήρης Μπερσίμης Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς  και Θύμιος Ρούσσας πρόεδρος Σ. ΗΣΑΠ. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η ηθοποιός Βιβή Νικολάου.

Αραμπατζής Γαβριήλ, Νίκος Μουλίνος

Το βιογραφικό του συγγραφέα

Ο Νίκος Μουλίνος γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Σπούδασε οικονομικά. Εργάστηκε στην Ελληνική Τράπεζα Βιομηχανικής Αναπτύξεως, καθώς και ως οικονομικός σύμβουλος ιδιωτικών επιχειρήσεων. Ασχολείται χρόνια με τη δημοσίευση άρθρων, διηγημάτων και χρονογραφημάτων σε εφημερίδες και περιοδικά.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles