11.7 C
Iliopouli
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Μήνυμα του Γαβριήλ Αραμπατζή για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά Του Καπνίσματος

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Η Πόλη που θέλω” και υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής απέστειλε μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά Του Καπνίσματος.

“Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος θεσπίστηκε το 1988 με σκοπό την ενημέρωση που θα έπειθε κάθε καπνιστή να μετατρέψει την κάθε ημέρα σε μέρα χωρίς τσιγάρο. 34 χρόνια μετά το κάπνισμα συνεχίζει να απειλεί τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα οφέλη της διακοπής του καπνίσματος γίνονται ήδη εμφανή από τα πρώτα κιόλας λεπτά έπειτα από το τελευταίο τσιγάρο . Εύκολα μπορεί ο καθένας να κατανοήσει τη σημασία που έχει η λήψη της απόφασης για την αρχή μιας ζωής χωρίς τσιγάρο. Η σωματική άθληση, η σωστή διατροφή και η ένταξη στην καθημερινότητα μας φιλικών προς το περιβάλλον μορφών μετακίνησης όπως το ποδήλατο και το περπάτημα θα πολλαπλασιάσουν τα οφέλη μιας ζωής απαλλαγμένης από το κάπνισμα.

Μακάρι η φετινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, να αποτελέσει μία νέα αρχή για μια καθημερινότητα απαλλαγμένη από το κάπνισμα και τον καπνό γενικότερα για να είναι η κάθε ημέρα, μια ημέρα χωρίς τσιγάρο.”

https://bit.ly/3N4dcQQ

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles