22.7 C
Iliopouli
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

«Πλάτες» στη διοίκηση του δήμου για το περιστατικό με τον “νταή” αντιδήμαρχο.

Κάλυψη στη διοίκηση του δήμου για το πρόσφατο περιστατικό με «πρωταγωνιστή» τον αντιδήμαρχο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Επιχειρηματικότητας του δήμου Ηλιούπολης, Σταύρο Γεωργάκη, ο οποίος επέδειξε αυταρχική και ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στην προϊσταμένη του τμήματος ΤΑΠ, παρείχε ο Δημήτρης Ασβεστάς, επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη».

 Φέρνοντας το συγκεκριμένο θέμα εκτός ημερησίας διάταξης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο σε συνεννόηση με το προεδρείο – και χωρίς προηγουμένως να έχουν ενημερωθεί οι υπόλοιπες παρατάξεις, όπως προβλέπει ο κανονισμός,- ο κ. Ασβεστάς επιχείρησε να «βάλει πλάτη» στη διοίκηση του δήμου, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου «δευτερεύον θέμα», ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά η «ουσία του προβλήματος είναι ο ρόλος των αιρετών σε σχέση με τις υπηρεσίες του δήμου». Αντί, δηλαδή, να καυτηριάσει και να καταδικάσει την απαράδεκτη επίθεση που εξαπέλυσε ο αντιδήμαρχος σε βάρος μιας γυναίκας υπαλλήλου, ο κ. Ασβεστάς έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση και να αναδείξει το… διαχρονικό πρόβλημα του πελατειακού κράτους που επηρεάζει και το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Ο κ. αντιδήμαρχος θέλησε να εξυπηρετήσει κάποιους Ηλιουπολίτες και θέλησε να κάνει ένα ‘’bypass’’. Αν η υπηρεσία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της και καθυστερεί ή δημιουργεί προβλήματα, τότε αυτό θα έπρεπε αυτό να αποτελεί θέμα συζήτησης για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα η διοίκηση», ανέφερε στην τοποθέτησή του. Με απλά λόγια, φταίνε οι εργαζόμενοι του δήμου που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους…

Ενώ η διοίκηση του Δήμου ενημέρωνε  με ανακοίνωση της ότι θα εξεταστούν και θα αποδοθούν ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση  ,  μάλλον «επέλεξε» να έρθει το θέμα ως εκτός ημερησίας στο δημοτικό συμβούλιο και να μπει τελεία.

Πάμε για άλλα …

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles