14.7 C
Iliopouli
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Αστυνομικός στα νότια προάστια ήταν ο εγκέφαλος στο καρτέλ της κοκαΐνης

Ο αστυνομικός της Ασφάλειας με το προσωνύμιο «Escobar», ο dj γνωστός και ως «Σίμος», ο επιχειρηματίας με τα ηχοσυστήματα και μια άνεργη 30χρονη με το όνομα «Αρετή», αποτελούν τον εκτελεστικό βραχίονα των καρτέλ της κοκαΐνης στα νότια προάστια.
Ο αρχηγός, λόγω της κομβικής θέσης που είχε στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, είχε στήσει το στρατηγείο του στο σπίτι του στο Ελληνικό και γνωρίζοντας τις περιπολίες και τις κινήσεις των συναδέλφων του αστυνομικών χρησιμοποιούσε τα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ της περιοχής αλλά και νυχτερινών καταστημάτων για να δώσει την κοκαΐνη ενώ έκανε ακόμη και delivery ναρκωτικών.
Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ είχε βάλει από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο στόχαστρο τον επίορκο αστυνομικό και ολοκλήρωσε μια οργανωμένη επιχείρηση που είχε ως αποτέλεσμα εκτός από τους dealers να κατηγορούνται και 37 πελάτες που ψώνιζαν από το καρτέλ του αστυνομικού. Μάλιστα, οι 24 από τους πελάτες έχουν ταυτοποιηθεί και οι 13 είναι στη διαδικασία της ταυτοποίησης.
Τους συναδέλφους του στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για το έργο τους στην «κάθαρση» του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ από περιπτώσεις αστυνομικών που από υπερασπιστές του νόμου γίνονται παραβάτες, συνεχάρη ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles