19.1 C
Iliopouli
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Ηλιούπολη: Οι Ευχές Των Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Για Τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μηνύματα στήριξης προς τους μαθητές της τρίτης Λυκείου που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις, στέλνουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου, σε μια προσπάθεια ενθάρρυνσης της προσπάθεια τους.

«Όλοι μαζί, είμαστε στο πλάι σας, για να αντιμετωπίσετε και αυτή τη δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων χωρίς άγχος, με ψυχραιμία και πίστη στις δυνάμεις σας», αναφέρει στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, προσθέτωντας: «Νικητές είναι όσοι δεν το «βάζουν κάτω» ποτέ και πάντα συνεχίζουν να προσπαθούν! Τώρα αρχίζουν όλα! Η ζωή και ένα καλύτερο μέλλον σας ανήκουν!».

Ο επικεφαλής της παράταξης « Η Πόλη που θέλω»  κος Γαβριήλ Αραμπατζής: «Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Η σχολική χρονιά και οι συνθήκες προετοιμασίας ήταν δύσκολες, λόγω της πανδημίας, o καιρός όμως περνάει γρήγορα και σε λίγο καιρό, θα θυμάστε με νοσταλγία και χαμόγελο τα μαθητικά σας χρόνια. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που φτάσατε ως εδώ και σας εύχομαι το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δοκιμασία, δεν είναι η τελευταία, ούτε η καθοριστική δοκιμασία της ζωής ,είναι μία από τις πολλές εξετάσεις που θα δώσετε στη ζωή σας. Τα «αποτελέσματα» των πανελλαδικών βγαίνουν μετά από κάποιες δεκαετίες … Να διεκδικήσετε στη ζωή σας με αξιοκρατία και πάθος αυτό που σας αρέσει και σας αξίζει.»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» κ. Ψυρρόπουλος, αναφέρει: «Ως καθηγητής, οφείλω να ομολογήσω ότι η προσπάθεια της ζωής δεν σταματάει και δεν καθορίζεται αποκλειστικά στις πανελλήνιες εξετάσεις. Εύχομαι σε κάθε μαθήτρια και σε κάθε μαθητή της πόλης μας να έχει επιτυχία και να μην ξεχνά την ευτυχία, που δεν έρχεται μόνο από τις γραπτές εξετάσεις, αλλά και από την ίδια την πορεία μας στη ζωή».

Ο Τάσος Ευσταθίου: «Οι εξετάσεις αυτές είναι ίσως το πρώτο βήμα στην πορεία τους προς την ενηλικίωση, όμως θα ακολουθήσουν και άλλα, το ίδιο σημαντικά. Έχοντας λοιπόν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, θα πρέπει να αγωνίζονται συνεχώς & ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να διεκδικούν τα όνειρα και τους στόχους τους. Χρέος όλων μας, γονέων & Πολιτείας, είναι να τα στηρίζουμε στην προσπάθειά τους αυτή, να είμαστε δίπλα τους & να τους παρέχουμε ίσες ευκαιρίες. Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις εξετάσεις Καλή Επιτυχία!»

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles