23.4 C
Iliopouli
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Τελετή Λήξης Αθλητικής Χρονιάς Για Τον «ΑΘΛΟ» Ηλιούπολης

Mια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Άθλο Ηλιούπολης έφτασε στο τέλος με πολλές διακρίσεις, όπου και με την τελετή λήξης έκλεισε και επίσημα η φετινή χρονιά στο Α΄ Κλειστό Ηλιούπολης.

Δεκάδες φίλοι και αθλητές μικροί και μεγάλοι  βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της πόλης για να παρακολουθήσουν την τελετή λήξης από όλα τα τμήματα.

Ο αθλητικός όμιλος Ηλιούπολης “ΑΘΛΟΣ” και η υπεύθυνη Συλλόγου Όλγα Καββαδία συνεχίζουν εδώ και αρκετά χρόνια την δραστηριότητά τους στην Ηλιούπολη. Στόχος τους η εκπαίδευση των παιδιών μέσα από μια διαδικασία που στηρίζονται στη σωστή διαπεδαγώγηση, την καλλιέργεια του ήθους και του αθλητικού πνεύματος και την προγραμματισμένη διδασκαλία και προπόνηση των αθλημάτων.

Από τους αιρετούς της πόλης το «παρών» έδωσαν στην χθεσινή εκδήλωση ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής,  ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης  Μαρία Κουρή,  ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρίνος Μπασούρης και Ιωάννα Σκλαβενίτη.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles