21 C
Iliopouli
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Ένας χρόνος από τον χαμό του Βασίλη Τοκάκη- Οι συγγενείς και φίλοι τίμησαν τη μνήμη του.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το θάνατο του Βασίλη Τοκάκη και η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι τίμησαν τη μνήμη του, στο ετήσιο μνημόσυνο που έγινε στην Ηλιούπολη.
Ο Βασίλης, που έφυγε στα 44 του χρόνια τον περασμένο Ιούλιο χτυπημένος από την επάρατη νόσο.
Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν στέλεχος της ΝΔ , της ΟΝΝΕΔ, γνωστός σύμβουλος Επικοινωνίας και αδερφός του ηθοποιού Θάνου Τοκάκη. Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2015, η υπογραφή του Τοκάκη ήταν καθοριστική για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη: αν και είχε δηλώσει πως δεν συμφωνεί μαζί του πολιτικά, αποτέλεσε την 50η υπογραφή ώστε να του δώσει το δικαίωμα της υποψηφιότητας.
Διετέλεσε συνεργάτης σε υπουργούς και κατόπιν υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η τελευταία του δουλειά ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.
Για την περιπέτεια της υγείας του είχε μιλήσει μάλιστα ανοιχτά ο ίδιος, ενώ έγραψε και βιβλίο με τις σκέψεις και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε, από την πρώτη μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Τα έσοδα του συγκεκριμένου βιβλίου («Άνοιξη μυαλού») διατέθηκαν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη τελέστηκε το πρωί της Κυριακής το ετήσιο μνημόσυνο παραβρέθηκαν μεταξύ συγγενών και φίλων, ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο Γιάννης Μώραλης Δήμαρχος Πειραιά, ο Παύλος Μαρινάκης γραμματέας πολιτικής επιτροπής ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Κόλλιας Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο Μάριος Τσάκας Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ, ο πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου Στάθης Σταθόπουλος, ο πρ. Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής , ο Τάσος Ευσταθίου επικεφαλής Παράταξης, η Αλεξάνδρα Καραχάλιου Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη “Η Πόλη που θέλω” κ.α.

Τοκάκης Βασιλης

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles