13.7 C
Iliopouli
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

«Ελλάδα 2030 – Με πυξίδα την ευημερία»

Ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Ελλάδα 2030 – Με πυξίδα την ευημερία» διοργάνωσε την Τετάρτη 6 Ιουλίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ Χάρης Θεοχάρης, στο ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη», στον Άλιμο.
Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο διευθυντής περιεχομένου της διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος, ενώ δια ζώσης παρέμβαση έκανε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίντζος.
Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Χάρης Θεοχάρης, έδωσε έμφαση στους νέους και τις προσδοκίες τους από την Ελλάδα του αύριο.
Η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “ο Ελληνικός Τουρισμός άντεξε την ασφυκτική πίεση μέσα στην κρίση της πανδημίας και έτσι σήμερα μπορούμε να σκεφτόμαστε το μέλλον”.
Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς επισήμανε ότι “Η Ελλάδα πρωτοπορεί σε πολλές δράσεις περιβάλλοντος, ακόμη και σε σχέση με την ΕΕ.”

Στην φωτογραφία που ακολουθεί ο κος Χρήστος Γκιόλιας Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου, ο Γαβριήλ Αραμπατζής Υποψήφιος Δήμαρχο Ηλιούπολης και κα Ρένα Σωφρονά πρόεδρος Πνευματικής Εστία Ηλιούπολης .

Ο κος Χρήστος Γκιόλιας Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου ο Γαβριήλ Αραμπατζής Υποψήφιος Δήμαρχο Ηλιούπολης και κα Ρένα Σωφρονά πρόεδρος Πνευματικής Εστία Ηλιούπολης .

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles