11.9 C
Iliopouli
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Κρητικό γλέντι στην Ηλιούπολη με το μουσικό συγκρότημα του Πέτρου Σαριδάκη

Στο χώρο δίπλα από την πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού (έναντι του ΙΚΑ), πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το κρητικό γλέντι που διοργάνωσε μετά από 2 χρόνια λόγω της πανδημίας ο Σύλλογος Κρητών Ηλιούπολης “Η ΚΡΗΤΗ”. 

Ο σύλλογος Κρητών είναι από τους πιο παλιούς στην πόλη και ιδρύθηκε το 1956 ,τα μέλη και οι φίλοι του ανταποκρίνονται με επιτυχία σε ανάλογες εκδηλώσεις όπου ο χορός και το τραγούδι έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Πέτρος Σαριδάκης υπό τους ήχους της κρητικής λύρας και του λαούτου χάρισαν στους παρευρισκόμενους μια όμορφη κρητική βραδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη που θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής, ο επικεφαλής της παράταξης ”Πρώτα η Ηλιούπολη” Στάθης Ψυρρόπουλος,  ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιού – Πόλις ανθρώπινη πόλη» Δημήτρης Ασβεστάς, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη δημοτικών παρατάξεων της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles