20 C
Iliopouli
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Ολοκληρώνεται με την τριπλή παράσταση “ΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΑΣ ΖΑΪ́ΜΗ” το 12ο Θεατρικό φεστιβάλ Τέχνης Θεάτρου.

Το 12ο Θεατρικό φεστιβάλ Τέχνης Θεάτρου ολοκληρώνεται με την τριπλή παράσταση “ΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΑΣ ΖΑΪ́ΜΗ” από την ομάδα Φοιτητών. Το Σάββατο 9, την Κυριακή 10, και την Δευτέρα 11, Ιουλίου στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο Ηλιούπολης – Μίκης Θεοδωράκης.
Το θεατρικό εργαστήρι Τέχνης Θεάτρου με δώδεκα θεατρικές ομάδες και με δώδεκα χρόνια φεστιβάλ. Από το Σάββατο 25 Ιουνίου ξεκίνησε το 12ο Θεατρικό Φεστιβάλ όπου κάθε ομάδα μας παρουσιάζει την δουλειά της.
Η προσπάθεια για κάθε ομάδα ξεχωριστά ξεκίνησε από τις αρχές του Οκτωβρίου, με ατέλειωτες ώρες πρόβας, με κόπο, με αγάπη, με προσήλωση και πειθαρχία, για να φτάσει στο αποτέλεσμα.


Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Αργυρώ Δημακέα αναφέρει: “Περάσαμε μια πολλή δύσκολη χρονιά όλοι μας, μια χρόνια γεμάτη από αγωνίες, εντάσεις, στρες, φοβίες, ασθένειες, δυο χρόνια κοιτάζαμε οθόνες υπολογιστών και λιγότερο στα μάτια τους ανθρώπους μας, δυσκόλεψαν οι ανθρώπινες σχέσεις, χάσαμε τα όρια, βγήκαν κακίες και απωθημένα…. Ας προσπαθήσουμε με όσο δύναμη και ελπίδα έχουμε να χαμογελάσουμε και να βρούμε την αισιοδοξία μας…
Οι ομάδες μας, οι δασκάλες του εργαστηρίου και όλοι οι συνεργάτες μας, παρέμειναν σταθεροί, με πείσμα, θέληση και με όση αντοχή είχαν για να φτάσουμε στις παραστάσεις μας.
Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε μαζί!”

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles