20.4 C
Iliopouli
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Σημαντική διάκριση για την ομάδα του Γύμναθλου Ηλιούπολης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Cheerleading.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα κορίτσια του Γύμναθλου Ηλιούπολης Cheerleading All girls Junior στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατακτώντας την τρίτη θέση.

Το άθλημα του cheerleading εδώ και ένα χρόνο έχει αναγνωριστεί από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ως ολυμπιακό άθλημα. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading από 1η έως 3 Ιουλίου στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ) «Νίκος Γκάλης».

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading συμμετέχουν περισσότεροι από 2.000 αθλητές και αθλήτριες του cheerleading από 21 χώρες.  (Αυστρία, Βέλγιο, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Λετονία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Σερβία, Σουηδία, Ελβετία και Ουκρανία). Από την Ελλάδα συμμετέχουν 20 ομάδες.

Η εμφάνιση της ομάδας του Γύμναθλου Ηλιούπολης Cheerleading All girls Junior ήταν εντυπωσιακή και οι αθλήτριες κατάφεραν να κατακτήσουν την Τρίτη θέση. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονήτρια του Γύμναθλου Ηλιούπολης που κατάφεραν να διακριθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο προσθέτοντας ακόμη μια επιτυχία και στον τοπικό αθλητισμό της πόλης μας.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles