15.9 C
Iliopouli
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Γαβριήλ Αραμπατζής: Άθλια η εικόνα στο γκαράζ του δήμου Ηλιούπολης – Σε παρακμή η δημοτική συγκοινωνία

Αντιμέτωπος με τη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στο γκαράζ του δήμου Ηλιούπολης, όπου είναι παρκαρισμένα τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, βρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης η «Πόλη που Θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο κ. Αραμπατζής συνοδευόμενος από τον Γιάννη Τσοπόκη επισκέφτηκαν το γκαράζ του δήμου και συζητήσανε με το σωματείο εργαζομένων ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ τέθηκαν και θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του δήμου.

Η εικόνα των αυτοκίνητων της δημοτικής συγκοινωνίας και γενικότερα του γκαράζ προκαλεί αλγεινή εντύπωση: τα λεωφορεία είναι γεμάτα με γκράφιτι, τα πατώματα κάτω από τα καθίσματα ξεχαρβαλωμένα, τα λάστιχα ξεφούσκωτα και στο εσωτερικό «βασιλεύουν» η σκόνη και τα κλαδιά. Η εικόνα εγκατάλειψης πιστοποιεί με τον πιο εύγλωττο τρόπο ότι η δημοτική συγκοινωνία πλέον δεν εξυπηρετεί τους πολίτες, καθώς τα δρομολόγια έχουν πάψει ουσιαστικά να εκτελούνται, γεγονός που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των πολιτών. Υπό αυτό το πρίσμα, η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που Θέλω» κρίνει σκόπιμο ότι θα πρέπει να ανοίξει ο διάλογος για την αναδιάρθρωση της δημοτικής συγκοινωνίας, η οποία θυμίζει «δημοτική συγκοινωνία φάντασμα».

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles