14.9 C
Iliopouli
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Κοπή βασιλόπιτας με «αέρα νίκης» για τον Γαβριήλ Αραμπατζή

Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα, με πλήθος κόσμου, πολλά χαμόγελα, θερμά χειροκροτήματα και «αέρα νίκης» ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλω».

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Γαβριήλ Αραμπατζής κέρδισε αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις και «θορύβησε» τους αντιπάλους του. Και αυτό διότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ετερόκλητο ακροατήριο από διάφορες πολιτικούς χώρους και παρατάξεις, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Μουσείο, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Γαβριήλ Αραμπατζή.

Η εκδήλωση ήταν άρτια οργανωμένη με δομή και πρόγραμμα και δεν παρέπεμπε καθόλου σε τυπικές εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας.

Την «κουρτίνα» της εκδήλωσης «τράβηξε» ο Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης, ψάλλοντας τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και τραγουδώντας τοπικά τραγούδια. Στη συνέχεια τη «σκυτάλη» έλαβε ο Γαβριήλ Αραμπατζής, ο οποίος πέρα από ευχές επιγραμματικά στα πεπραγμένα της παράταξης και σχολίασε με νόημα «δεν θα σας κουράσω αποδομώντας σήμερα την Διοίκηση, κάνουν ευτυχώς ότι μπορούν από μόνοι τους» και κάλεσε τους δημότες σε ένα «οδοιπορικό δράσης, όπου η Πόλη μας δεν θα λειτουργεί με το τυχαίο (…).»
Ο Επικεφαλής της παράταξη τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Η Πόλη που Θέλω είναι εδώ και συνεχίζει τον αγώνα της για μια καλύτερη Ηλιούπολη».
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις τριών φορέων της πόλης, με πλούσια φιλανθρωπική δράση, που έδωσαν ξεχωριστό «χρώμα» στην εκδήλωση: Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ μεΑ) Ηλιούπολης . Το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες». Τις «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ» Συνεργασίες Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Φορέων Πόλης. Στη συνέχεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η ευλογία της βασιλόπιτας και ακολούθησε η κοπή της από τον επικεφαλής Γαβριήλ Αραμπατζή και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Αλέξανδρο Αμουργιανό, Θανάση Αθανασίου και Αλεξάνδρα (Άντα) Καραχάλιου.
Η εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο μπουφέ, καφέ και το μοίρασμα κομματιών της βασιλόπιτας σε όλους τους προσκεκλημένους.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles