19.7 C
Iliopouli
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Στην Αγία Μαρίνα Το Προεκλογικό Κέντρο Της Παράταξης «Η Πόλη που θέλω» Του Γαβριήλ Αραμπατζή

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γαβριήλ Αραμπατζής, είναι ο πρώτος που ανακοίνωσε την απόφασή του να δημιουργήσει το προεκλογικό του κέντρο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Η επιλογή αυτή θεωρείται “συμβολική”, καθώς η Αγία Μαρίνα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και βρίσκεται στο περιθώριο των παρεμβάσεων.

Ο κ. Αραμπατζής δήλωσε ότι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών είναι προτεραιότητα και θα είναι σε επαφή με τους πολίτες για να ακούσει τα προβλήματά τους όχι μόνο στην Αγία Μαρίνα αλλά και σε κάθε γειτονιά της Ηλιούπολης.

Το προεκλογικό κέντρο της παράταξης βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Ανεξαρτησίας στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 64 και αναμένεται η έναρξη της λειτουργίας του με την πραγματοποίηση των εγκαινίων. Ένα σύμβολο ανανέωσης για την Ηλιούπολη Ο Γαβριήλ Αραμπατζής αλλάζει τα δεδομένα και επιλέγει την Αγία Μαρίνα

Βιογραφικό Υποψηφίου Δημάρχου

https://bit.ly/45MsiEb

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής, είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων – Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σε Τεχνολογίες Συστημάτων Μικροηλεκτρονικής και Πληροφορικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Μεταπτυχιακό στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα (Διατμηματικό Πρόγραμμα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς).


Εργάστηκε στο εργαστήριο επεξεργασίας εικόνας και πολυμέσων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας και η τρέχουσα θέση του είναι στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας.
Έχει διδάξει πληροφορική σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως μόνιμος εκπαιδευτικός (ΑΣΕΠ 2000), σε Στρατιωτική Σχολή, σε ΙΕΚ, σε ΚΕΚ, στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) Ηλιούπολης και στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Καισαριανής, Δάφνης – Υμηττού και Ζωγράφου.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και ως ερευνητής σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.

Έχει συμμετάσχει στην κατάρτιση προγράμματος εκπαίδευσης ενηλίκων με θέμα «Κατάρτιση αιρετών εκπροσώπων πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις νέες τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών» καθώς και στην εκπαίδευση αυτών στο Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης . Έχει συμμετάσχει ως μέντορας στο crowdhackathon #smartcity κατά τα έτη 2017 και 2018.

Έχει διατελέσει:

  • δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης από τον Ιανουάριο 2007 έως και τον Αύγουστο του 2014,
  • πρόεδρος της Δημοτικής Κατασκευαστικής Επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης (ΔΕΚΕΗΛ) το 2007,
  • αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης το 2008 και το 2009,
  • αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηλιούπολης το 2010,
  • αντιπρόεδρος της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Ηλιούπολης το 2013 και το 2014,
  • μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης “ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ”. από το 2011 μέχρι και το 2014.
  • Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης  από το 2014 μέχρι και το 2018

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles