19.7 C
Iliopouli
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Επιτυχημένα εγκαίνια εκλογικού κέντρου από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γαβριήλ Αραμπατζή: ‘Η Πόλη που θέλω’ κερδίζει τις εντυπώσεις!

Με μεγάλη συμμετοχή και με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στις 15/7/2023 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Γαβριήλ Αραμπατζή, της δημοτικής παράταξης “Η Πόλη που θέλω”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με έντονη συμμετοχή εκατοντάδων κατοίκων, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στην περιοχή.

Ο κ. Αραμπατζής, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Η Πόλη που θέλω”, παρουσίασε με πάθος τους 6 πυλώνες που αποτελούν το βασικό πρόγραμμα του συνδυασμού, το οποίο διαμορφώθηκε μέσα από δημιουργικό διάλογο με τους δημότες. Επικράτησε ενθουσιασμός για τον τρόπο που η παράταξη αντιμετωπίζει τα προβλήματα της πόλης, δίνοντας έμφαση στη διαφάνεια και τον σεβασμό στο δημόσιο χρήμα.

Σε μια έντονη ομιλία, ο κ. Αραμπατζής τόνισε πως οι προτάσεις τους δεν είναι προϊόν απλών υποσχέσεων. Αντιθέτως, προέρχονται από τον δημιουργικό διάλογο με τους ίδιους τους δημότες, καθιστώντας τους έναν αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος άσκησε κριτική στην απερχόμενη δημοτική Αρχή για τα λάθη και τις παραλείψεις της, ενώ επισήμανε ιδιαιτέρως τους χειρισμούς που αφορούν το κοιμητήριο την δημοτική συγκοινωνία και τον ηλεκτροφωτισμό.

Ο αγιασμός των εγκαινίων στο εκλογικό κέντρο τον πραγματοποιήθηκε από τον θεοφιλέστατο επίσκοπο Ρωγών Φιλόθεο – βοηθός επίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου και τον ενορίτη πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Κούκουνα του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ηλιουπόλεως.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορό και μουσική, όπου ο Χορευτικός Λαογραφικός Ομίλος της Ηλιούπολης (ΧΛΟΗ) προσέφερε την ενεργή συμμετοχή του, προσδίδοντας ακόμα περισσότερο χαρά και διασκέδαση στους παρευρισκόμενους στην πλατεία ανεξαρτησίας.

Μετά από αυτό το ενθαρρυντικό ξεκίνημα, οι κάτοικοι της περιοχής παραμένουν ανυπόμονοι για την πορεία που θα ακολουθήσει ο κ. Αραμπατζής και η παράταξή του με ανανεωμένη ελπίδα, προσδοκούν να δουν πώς θα αναπτυχθεί το πρόγραμμά τους για το μέλλον της πόλης.

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles