20.9 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Γαβριήλ Αραμπατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης: “Οι Πολίτες θα κάνουν την αλλαγή! Η πραγματική δημοσκόπηση θα γίνει στην κάλπη την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023”.

Η τελική δημοσκόπηση θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους πολίτες. Κάποιοι αντιδρούν με άγχος στην λαϊκή ετυμηγορία και εμπλέκονται σε ανεξέλεγκτη αναζήτηση εχθρών. Σπεύδουν μάλιστα μερικοί, επηρεασμένοι από δημοσιεύματα σχετικά με δημοσκοπήσεις για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, αμφίβολου και σίγουρα μη επιστημονικού τρόπου διεξαγωγής ,να συναγάγουν πρόωρα συμπεράσματα.

Κατανοούμε το άγχος τους λόγω του προφανούς αποτελέσματος των εκλογών που πλησιάζουν.

Η παρουσία μας στην πόλη είναι εμφανής και μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια…

«Η δημοτική παράταξη “Η Πόλη που θέλω” δεν επιβάλλει διεξαγωγή ερευνών, ούτε κατευθύνει τους πολίτες. Απλά με το βλέμμα σταθερά μπροστά, προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση που στοχεύει να αφήσει πίσω το παλαιό και ανεπιτυχές μοντέλο της σημερινής διοίκησης, φέρνοντας μια δημοτική αρχή που θα εργάζεται με όραμα, πλάνο, συστηματικότητα και αποτελεσματικότητα», δηλώνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος, Γαβριήλ Αραμπατζής, προσθέτοντας: «Η πραγματική δημοσκόπηση θα γίνει στις εκλογές την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, και τοτε οι πολίτες της Ηλιούπολης θα αποφασίσουν να δώσουν σάρκα και οστά στο όραμα της αλλαγής, σηματοδοτώντας ένα νέο ξεκίνημα για την πόλη τους. ».

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles