20.9 C
Iliopouli
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Google news   Ακολουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΝΟ. Η Συνεπής Προσέγγιση της Δημοτικής Παράταξης “Η Πόλη που θέλω” για την Καλύτερη Εικόνα της Πόλης.

Αραμπατζής Γαβριήλ : “Δεσμευόμαστε ότι ως Δημοτική Αρχή θα καθαρίσουμε την πόλη και δεν θα επιτρέψουμε να ξαναφτάσουμε σε αυτή την κατάσταση”.

Η Συνεπής Προσέγγιση της δημοτικής Παράταξης “Η Πόλη που θέλω” για την Καλύτερη Εικόνα της Πόλης.

Ήδη από τον Ιανουάριο του 2023 ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο να εφαρμόσει την πλήρη απαγόρευση ανάρτησης διαφημιστικών πανό στην πόλη, το οποίο απορρίφθηκε.

Η δημοτική παράταξη “Η Πόλη που θέλω” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γαβριήλ Αραμπατζή συνειδητά και με συνέπεια, δεν συμμετέχει σε αυτή την κακοφωνία που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την εικόνα της πόλης μας και την καθημερινότητα των πολιτών.

Όπως τόνισε: “Περιορίζουμε τη δράση μας στα διαφημιστικά λάβαρα σε εγκεκριμένα από το Δήμο σημεία και δεν προχωρήσαμε σε τοποθέτηση πανό και αφισών. Δεσμευόμαστε ότι ως Δημοτική Αρχή θα καθαρίσουμε την πόλη και δεν θα επιτρέψουμε να ξαναφτάσουμε σε αυτή την κατάσταση.”

Related Articles

Google news   Ακοουθήστε το cityofilioupolis.gr στο Google News για να μαθαίνετε τα νέα της Ηλιούπολης

Stay Connected

5,110ΥποστηρικτέςΚάντε Like
224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
638ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Latest Articles