spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
ΕΝΦΙΑ 2021- ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΕ 5 ΒΗΜΑΤΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.09.21
Τελευταία ανανέωση ( 25.09.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
“ Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας”... στα κάγκελα ή στον κάδο; PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.09.21
europe_23_9
Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» είναι μία καλή ευκαιρία, μέσα από σχετικές ενημερωτικές δράσεις και εκδηλώσεις, να ευαισθητοποιηθούν οι δημότες. Ειδικά για το 2021 η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» σχετίζεται με τους φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους μετακίνησης.
Στην ανακοίνωσή μας για την περσινή «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» παρατηρήσαμε ότι ο δήμαρχος θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αφήσει στην άκρη τα επικοινωνιακά τρικ.
Δυστυχώς φέτος όχι απλά περιορίστηκε σε επικοινωνιακά τρικ, αλλά τα συγκεκριμένα δεν είχαν και καμία σχέση με τους στόχους που θέτει η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας», με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες να αντιδράσουν με αρνητικά σχόλια .
Άλλωστε οι περισσότερες εκδηλώσεις ανακοινώθηκαν την ίδια μέρα και δεν είχαν την αναμενόμενη συμμετοχή.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το κυνήγι του θησαυρού. «Ξεσήκωσαν τα παιδιά για κυνήγι e-θησαυρού, αλλά ... άνθρακες ο θησαυρός!» αναφέρει σχόλιο γονέα που συμμετείχε στη δράση και φυσικά αναφέρεται στο σχετικό έπαθλο: η φωτογραφία του δημάρχου (!) δεν μπορεί να αποτελεί έπαθλο για παιδιά 6- 12 ετών.
Άλλο χαρακτηριστικό, όσο και απίστευτο παράδειγμα είναι οι διαβάσεις στο 10ο δημοτικό σχολείο.
Οι διαβάσεις οδηγούν στα κάγκελα και στον κάδο. Μάλλον ο σχεδιασμός ξέχασε να λάβει υπόψη κάποιες παραμέτρους.
Η λίστα είναι μακρά και σίγουρα δε θα την εξαντλήσουμε εδώ. Είχαμε επισημάνει ότι η παρούσα διοίκηση θα δυσκολευτεί να ανταποκριθεί στα απλά και καθημερινά προβλήματα. Δυστυχώς τα πεπραγμένα διαρκώς μας επιβεβαιώνουν. Η σημερινή διοίκηση εκλέχθηκε υποσχόμενη τη βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά μέχρι τώρα οι ενέργειές της έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

Πηγή https://bit.ly/3kxIuDD

 

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.21 )
 
Τα κορίτσια της Ηλιούπολης έλαμψαν και πάλι! PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.09.21
hlioypolineanidesΤι κι αν έφυγαν μερικές από τις καλύτερες παίκτριές της, τι κι αν η χρονιά ήταν περίεργη λόγω της πανδημίας, η Ηλιούπολη τα κατάφερε ξανά και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στις νεάνιδες!

Η Ηλιούπολη πρωταθλήτρια στις νεάνιδες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Υπερήφανοι;

Σάκης Φέξης: «Είμαστε υπερήφανοι γιατί δουλέψαμε μέσα σε συνθήκες πανδημίας χωρίς αρκετούς αγώνες και πετύχαμε να δημιουργήσουμε ένα στιβαρό σύνολο που προετοιμάστηκε σωστά για αυτό το τουρνουά. Θέλαμε ως περσινοί πρωταθλητές να παρουσιάσουμε μια καλή μπασκετική εικόνα και οι παίκτριές μας το κατάφεραν. Αυτό το back to back, μια τεράστια επιτυχία των αθλητριών μας και εμάς των ιδίων στο προπονητικό σταφ, θα ήθελα να το αφιερώσω κατά κύριο λόγο στις αθλήτριές μας αλλά και στα δύο μου παιδιά που έμεινα μακριά τους δύο ολόκληρους μήνες για να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γινόταν η ομάδα».

Μίλτος Στανέλλος: «Είμαστε υπερήφανοι γιατί, ενώ χάσαμε βασικά κομμάτια του παζλ, δημιουργήσαμε ένα στιβαρό σύνολο με υψηλό κίνητρο και διάθεση για πρωταθλητισμό, το οποίο φάνηκε αμέσως στους αγώνες της Αθήνας (ΕΣΚΑ) πριν από τη διακοπή. Και μην ξεχνάμε ότι πιο δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή αλλά να εδραιωθείς».

...

Ζητήσατε τη συμπαράσταση του δήμου Ηλιούπολης. Δεν βοηθάει όσο θα έπρεπε;

Σάκης Φέξης: «Ο δήμος θα έπρεπε να μας βοηθήσει περισσότερο, στο να μας δώσει περισσότερες ώρες προπόνησης σε γήπεδα, μια και η δουλειά μας βασίζεται στην προπόνηση. Δυστυχώς το τμήμα των νεανίδων δεν έχει αυτούσιες προπονήσεις στο κλειστό».

Μίλτος Στανέλλος: «Θα θέλαμε μεγαλύτερη βοήθεια από τον δήμο, τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στο γήπεδο, να μας δίνει περισσότερες ώρες προπόνησης για να κάνουμε ποιοτικότερη δουλειά».

 

Πηγή www.fosonline.gr
Διαβάστε περισσότερα...

 

 
Τι και εάν έχουν περάσει δυο χρονιά, επίκαιρο όσο ποτέ ... " PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.09.21
katagrafi_17_9_ym

Η παρακάτω ανάρτηση είναι του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Η Πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή πριν δύο χρόνια (17 Σεπτεμβρίου 2019 ) προς το Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Σήμερα την είδαμε με το σχόλιο "Τι και εάν έχουν περάσει δυο χρονιά, επίκαιρο όσο ποτέ ... "


Απάντηση στο Δήμαρχο.Θεωρούμε ότι όλοι θέλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και με σοβαρότητα να δούμε τα μεγάλα θέματα που αφορούν την πόλη μας, ώστε να συγκλίνουμε εκεί που πρέπει, έστω και μέσα από διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Δυστυχώς φαίνεται οτι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, αλλά εμείς δηλώνουμε διατεθειμένοι να συζητήσουμε ή έστω και να αντιπαρατεθούμε, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το καλό της Ηλιούπολης.

Ο σημερινός Δήμαρχος ξεχνάει ότι στην προηγούμενη διοίκηση των 9 χρόνων ήταν αναπληρωτής δημάρχου, αντιδήμαρχος οικονομικών και τεχνικών υπηρεσιών και, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, ήταν πιο ισχυρός από τον προηγούμενο δήμαρχο κ. Βαλασόπουλο. Η σημερινή εικόνα της πόλης είναι αποτέλεσμα και της δουλειάς που έκανε επί 9 χρόνια η ομάδα του κυρίου Χατζηδάκη.

Ο κ. Αντζινάς , ο κ. Σεφτελής, ο κ. Βιδάλης , η κ. Χωματά , ο κ. Παναγιώταρης ήταν ενεργά μέλη της προηγούμενης διοίκησης με σημαντικά πόστα και θεσμικούς ρόλους με εκτελεστική εξουσία (αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι σύμβουλοι, γραμματείς της παράταξης κ.α.). Είναι φανερό ότι η διοίκηση του κυρίου Χατζηδακη είναι, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, συνέχεια της προηγούμενης διοίκησης του κυρίου Βαλασόπουλου.

Περιμένουμε λοιπόν από τον κ. Χατζηδάκη να απαντήσει γιατί, ενώ υπάρχει απαγορευτικό από το δασαρχείο, επανατοποθετούνται νέα κλαδιά και εμφανίζονται πλέον και σκουπίδια στη θέση αυτών που απομακρύνθηκαν.Επίσης, και με βάση την προηγούμενη θητεία του ως αντιδήμαρχος Οικονομικών, περιμένουμε διευκρινίσεις σχετικά με την κομποστοποίηση των κλαδιών και τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πλήρωσαν οι δημότες τα προηγούμενα χρόνια και δημιουργήθηκαν αυτά τα βουνά κλαδιών στον Υμηττό.

Ο κ. Χατζηδάκης οφείλει άλλωστε τη σχετική απάντηση και στον κ. Σεφτελη, ο οποίος, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του κ. Βαλασόπουλου, έθεσε αρκετές φορές το αντίστοιχο ερώτημα στο δημοτικό συμβούλιο για την κομποστοποίηση από το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, χωρίς να πάρει απάντηση από τον τότε αντιδήμαρχο οικονομικών.Καλό είναι, λοιπόν, να υπάρξει ενημέρωση για το τι έχει γίνει σχετικά με την κομποστοποίηση και με το κόστος μεταφοράς των συσσωρευμένων κλαδιών από τον Υμηττό στο ΕΣΔΝΑ και να μην πληρώσουν οι δημότες δυο φορές την ίδια υπηρεσία.Εμείς θα συνεχίσουμε την εποικοδομητική κριτική με σκοπό τη βελτίωση της διαβίωσης στην πόλη μας. Θεωρούμε ότι αυτός πρέπει να είναι ένας από τους βασικούς ρόλους της αντιπολίτευσης και θέλουμε να πιστεύουμε ότι, σε αυτό τουλάχιστον, συμφωνεί και η νέα δημοτική αρχή.

Τελευταία ανανέωση ( 17.09.21 )
 
Καραμπόλα στο Κέντρο της Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.09.21

katagrafi_17_9Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου και στην  οδό Κανάρη στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα που κινούνταν στην οδό, χωρίς να τραυματιστεί κάνεις μιας και το ατύχημα έγινε σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης,

 

Τελευταία ανανέωση ( 17.09.21 )
 
Ηλιούπολη - Γαβριήλ Αραμπατζής, "Η Πόλη που θέλω": Ευχές για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.09.21

sxoleia_13_9Η έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς είναι πάντα μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα σημαντική μέρα.
Το πρώτο κουδούνι φέτος μας βρίσκει σχεδόν στα μέσα του Σεπτέμβρη και η σχολική χρονιά απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα.
Σε ότι έχει σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας του COVID -19 και αφορά τα θέματα της σχολικής κοινότητας, η υπευθυνότητα όλων είναι επιβεβλημένη, θωρακίζουμε όλοι μαζί, την υγεία μας και την υγεία των γύρω μας.
Με την επιθυμία να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα μας και στην δια ζώσης εκπαίδευση, ευχόμαστε σε όλους, στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

 

Ο επικεφαλής
της δημοτικής παράταξης
“Η Πόλη που θέλω”
Γαβριήλ Αραμπατζής

 

 
Τροχαίο δυστύχημα στην Ηλιουπολη Νεκρός 20χρονος οδηγός PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.09.21

troxaio_13_9Τροχαίο δυστύχημα στην Ηλιούπολη Νεκρός 20χρονος Μοτοσικλετιστής

Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου στην Ηλιούπολη, με έναν νεαρό άνδρα να χάνει τη ζωή του στην άσφαλτο.

Το ατύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου & Ακαρνανίας, όταν ένας μοτοσυκλετιστής προσπάθησε να αποφύγει ηλικιωμένο που διέσχιζε τον δρόμο. Ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και χτύπησε στο διάζωμα της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Λίγη ώρα μετά, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον νεαρό τραυματία, ο οποίος ωστόσο υπέκυψε στα τραύματα του.

 

Τελευταία ανανέωση ( 13.09.21 )
 
Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω" Δύο χρόνια δυναμικής και τεκμηριωμένης αντιπολίτευσης. PDF Εκτύπωση E-mail
  
04.09.21
all_image_ipoliΣυμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την ορκωμοσία μας στο δημοτικό συμβούλιο.
Δύο χρόνια δυναμικής και τεκμηριωμένης αντιπολίτευσης, με θέσεις, με προτάσεις, με αγώνα για τα προβλήματα καθημερινότητας της πόλης μας.
Συνεχίζουμε ακούραστα....
«Η Πόλη που θέλω»
Τελευταία ανανέωση ( 04.09.21 )
 
FESTIVAL ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2021 PDF Εκτύπωση E-mail
  
29.08.21

Το FESTIVAL ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ο θεσμός που όλοι έχουμε αγαπήσει, «ανοίγει τις πόρτες του» και φέτος, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

 

papakostantinoyΔΕΎΤΕΡΑ 30/08/21

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής

Επιτέλους ξανά μαζί, συναντιόμαστε στη συναυλία του Βασίλη, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα και τραγουδάμε τα αγαπημένα μας τραγούδια. Πάντα με τη μοναδική φωνή, το έντονο συναίσθημα και την τρυφερή διάθεση του αιώνιου εφήβου, θα μας τραγουδήσει τα ερωτικά του, τις επιτυχίες του αλλά και καινούρια τραγούδια από το νέο του δίσκο «Αντίλαλος».

Μαζί ίου στο τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη Απόστολος Μόσιος.

Είσοδος  ελεύθερη, με δελτία προτεραιότητας που θα διανέμονται στην είσοδο του θεάτρου από τιε 19:30.

 

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το μήνυμα του Γαβριήλ Αραμπατζή με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων. PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.08.21

apotelesmta21Ανακοινώθηκαν οι βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των μαθητών με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγχαρητήρια γιατί το αξίζουν, γιατί κατάφεραν αυτή την δύσκολη περίοδο, λόγω της πανδημίας ,να επιτύχουν το στόχο τους κάτω από αντίξοες συνθήκες. Συγχαρητήρια, επίσης, αξίζουν στους γονείς των μαθητών και στους εκπαιδευτικούς τους.
Συγχαρητήρια και σε αυτούς που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους, η πορεία της ζωής δεν καθορίζεται από μια επιτυχία στις εξετάσεις, στη ζωή μας δίνονται πολλές ευκαιρίες.
Για όλους που τελείωσαν το Λύκειο τώρα ξεκινάει μια νέα περίοδος στη ζωή τους με πολλές προοπτικές, η κοινωνία του αύριο είναι στα χέρια σας, συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και καλή αρχή.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 19 από 5853
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB