spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Δήμος Ηλιούπολης
Δήμος Ηλιούπολης
Απαραίτητος ο εμβολιασμός των παιδιών στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.09.19

Με αφορμή τα κρούσματα ιλαράς στη χώρα μας, υπενθυμίζουμε στους γονείς ότι ο εμβολιασμός των παιδιών είναι όχι μόνον πολύτιμος αλλά και επιβεβλημένος.

emboliasmosΓια το λόγο αυτό ζητείται κατά την εγγραφή των παιδιών το Βιβλιάριο Υγείας.

Όμως σε περίπτωση που τα εμβόλια, και ειδικότερα της ιλαράς, δεν έχουν γίνει, ο Δήμος μας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας της πόλης μας (πρώην ΙΚΑ), μπορεί να φροντίσει τον εμβολιασμό των παιδιών για την ιλαρά.

Ο Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Αλληλεγγύης& Εθελοντισμού
Ιωάννης Πούλος

Η Αντιδήμαρχος
Παιδείας & Πολιτισμού
Αικατερίνη Χωματά

 
Η Τελετή ορκωμοσίας του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο, 31 Αυγούστου PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.08.19
dimarxeio_emprosΤo Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης στις 19.00μ.μ..

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος γνωστοποίησε στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γεώργιο Χατζηδάκη ότι δεν θα ορκιστεί και τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο θα καταλάβει ο πρώτος αναπληρωματικός δημοτικό σύμβουλος της δημοτικής παράταξης.

 

 

 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.09.18

frontistirioΟ Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής και με στόχο την ελάφρυνση των βεβαρημένων οικογενειακών προϋπολογισμών, διοργανώνει για ένατη συνεχόμενη χρονιά, το θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ανακουφίζοντας αυτούς που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή διδάκτρων των παιδιών τους.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Ηλιούπολης, οι οικογένειες των οποίων δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της ιδιωτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης.
Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο διδάσκονται μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέτουν αιτήσεις συμμετοχής στο Τμήμα Παιδείας - Εθελοντισμού - Δια Βίου Μάθησης& Πολιτικών Ισότητας (ώρες 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.), τηλ.: 210 9970134 και 210 9970156, προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  • Αντίγραφο Δελτίου ταυτότητας ή άδειας Διαμονής
  • Εκκαθαριστικό σημείωμα Δ.Ο.Υ

Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα ανακοινωθεί σε ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς των μαθητών.

Τελευταία ανανέωση ( 19.09.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήμος Ηλιούπολης: Ξεκίνησε και πάλι η δημοτική συγκοινωνία. PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.09.18
ilioupoli_town_busΣύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης:
Τα οχήματα της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα ξεκινούν στις 07:00π.μ. και θα σταματούν στις 13:00μ.μ. με μια ώρα διακοπή στις 10:00π.μ. -11:00π.μ.

Η πλήρης ολοκλήρωση της διαδρομής έχει υπολογιστεί περίπου στα πενήντα λεπτά όμως ο χρόνος εξαρτάται από την ώρα και τους κυκλοφοριακούς φόρτους.
Οι γραμμές 1 και 2 ακολουθούν τα εξής δρομολόγια:
Τελευταία ανανέωση ( 19.09.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δήμος Ηλιούπολης-Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.: Έναρξη εγγραφών στα εργαστήρια τέχνης 2018-2019. PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.09.18
zografiki_dimos_paodilΤα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού-Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου προσφέρουν κάθε χρόνο την ευκαιρία σε εκατοντάδες πολίτες, όλων των ηλικιών, την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις, να εκφραστούν και να πειραματιστούν καθώς και να συμμετέχουν ενεργά στην πολιτιστική ζωή της πόλης.

Για την περίοδο 2018-2019, εμπλουτίζονται με ακόμα περισσότερα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και νέους θεματικούς κύκλους...

Τα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού-Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου προσφέρουν κάθε χρόνο την ευκαιρία σε εκατοντάδες πολίτες, όλων των ηλικιών, την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις, να εκφραστούν και να πειραματιστούν καθώς και να συμμετέχουν ενεργά στην πολιτιστική ζωή της πόλης.
Για την περίοδο 2018-2019, εμπλουτίζονται με ακόμα περισσότερα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και νέους θεματικούς κύκλους.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γυμναστικές - Χορευτικές επιδείξεις το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.06.18
epidixis_2018Σας προσκαλούμε στις Γυμναστικές - Χορευτικές επιδείξεις το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:30μ.μ. στο θέατρο Άλσους Ηλιούπολης " Δημ. Κιντής"   & στις Κολυμβητικές επιδείξεις την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στο κολυμβητήριο:
* τμήματα μεγάλης πισίνας ώρα 10:00π.μ. 
* τμήματα μικρής πισίνας ώρα 19.00μ.μ.  
 
Γίνε ήρωας της Φύσης - Εκδήλωση για το περιβάλλον και τα παιδιά PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.05.18
iroastisfysisO Δήμος Ηλιούπολης στην προσπάθειά του να φέρει τα παιδιά σε επαφή με τις βασικές αρχές  της ανακύκλωσης- περιβαλλοντικής ενημέρωσης διοργανώνει  εκδήλωση στο πάρκο-άλσος Καλαβρύτων με διαδραστικά παιχνίδια και με τίτλο «Βοηθήστε κι εσείς να νικήσουμε τον Δρ. Ρύπο»

Την Κυριακή 27 Μαΐου από τις 11.00π.μ. ως τις 14.00μμ.

Ένα τρίωρο πρόγραμμα εκπαιδευτικού παιχνιδιού που περιλαμβάνει:


*Γνωριμία με τους ήρωες μας και ομαδικά παιχνίδια.
*Εργαστήρι Κηπουρικής παρέα με τον Γεωπόνο μας
*Θεατρικό παιχνίδι «Η μεγάλη μάχη με τον Δρ. Ρύπο»
*Απίθανο Πρωτομαγιάτικο Καραόκε για όλους τους μικρούς μας φίλους
*Απονομή ταυτοτήτων της Ομάδας Φ.Υ.Σ.Η σε όλους τους μικρούς μας φίλους

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο Πάρκο Καλαβρύτων πατήστε εδώ.

 

 
ΠΑΡΚΟ...ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 2018 PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.04.18
parkokatastash1Ύστερα από την πολύ μεγάλη ανταπόκριση σας στην πρώτη συνάντησή μας υποκατάσταση καθιερώνεται ως θεσμός στην πόλη μας.
Το Πάρκο της γειτονιάς μας γίνεται αγαπημένος "προορισμός" για να διασκεδάσουμε να παίξουμε να επικοινωνήσουμε Αλλά και να χαλαρώσουμε με extreme games, ομαδικά παιχνίδια δράσης, επιτραπέζια, οικολογικά εργαστήρια και καλλιτεχνικές κατασκευές κινηματογραφικές ταινίες, κουκλοθέατρο, διαδραστικές παραστάσεις και θεάματα.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να γιορτάσουμε μαζί με τις οικογένειές μας τον ερχομό του Μάη στο πάρκο Ναυαρίνου και στο πάρκο Αγίου Νικολάου συνεχίζοντας έτσι την προσπάθειά μας να ζωντανέψουμε σταδιακά όλα τα πάρκα της Ηλιούπολης ώστε να γίνουν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. 
Ο Δήμαρχος                           Ο Πρόεδρος
Βασίλης Βαλασόπουλος         Αλέξανδρος Κοντονίκας
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 35 - 51 από 1378
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB