spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow ΚΕΔΚΕ - ΤΕΔΚΝΑ arrow Συνέντευξη Τύπου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας (Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου)
Συνέντευξη Τύπου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας (Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου) PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.09.08
Συνέντευξη τύπου, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας βιώσιμης Κινητικότητας 2008 (16 – 22 Σεπτεμβρίου) θα δώσουν ο Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α.) και Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της  Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α. και Δήμαρχος Χολαργού Δημήτρης Νικολάου  και  ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α. και Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου  και ώρα 12.00 μ.μ, στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α. (Ακαδημίας 20 Αθήνα).
Φέτος η ΤΕΔΚΝΑ ασχολείται συστηματικότερα με την προβολή του εν λόγω θεσμού, τόσο μεταξύ των Ο.Τ.Α της Αττικής, όσο και μεταξύ των πολιτών με στόχο την ανάδειξη μιας άλλης Αττικής. Της Αττικής των  λιγότερων κυκλοφοριακών  προβλημάτων, της λιγότερης ατμοσφαιρικής ρύπανσης και ηχορύπανσης, μιας Αττικής της βιώσιμης κινητικότητας.
Την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου η ΤΕΔΚΝΑ και ο Δήμος Ηλιούπολης οργανώνουν ημερίδα στο δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης με Θέμα « Για μια Αττική βιώσιμης κινητικότητας, όροι και προϋποθέσεις».
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB