spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow ΚΕΔΚΕ - ΤΕΔΚΝΑ arrow Από 26 - 28 Νοεμβρίου το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ
Από 26 - 28 Νοεμβρίου το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.10.08
Την αναβολή του ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ για τις 26, 27 και 28 Νοεμβρίου ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 5, 6 και 7 του ίδιου μήνα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο όπως τόνισε ο κ. Παπαγεωργόπουλος, αποφασίστηκε η αναβολή του μετά τη δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλου, ότι έως τις 31 Οκτωβρίου θα δοθούν γραπτώς οι προτάσεις της κυβέρνησης για τη διοικητική μεταρρύθμιση.

Συνάντηση Πρ.Παυλόπουλου - Ν.Κακλαμάνη

H πορεία της διοικητικής μεταρρύθμισης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου της ΚΕΔΚΕ, δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, με τον υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο.


Σε δηλώσεις του ο κ. Κακλαμάνης επισήμανε πως συμφωνήθηκε ότι την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου η κυβέρνηση θα στείλει τις απόψεις της στην ΚΕΔΚΕ για τη διοικητική μεταρρύθμιση συνολικά.

Κατόπιν τούτου το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ θα μετατεθεί για την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου. Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνάντηση με τον υπουργό καθώς όπως είπε η ΚΕΔΚΕ θα έχει τις θέσεις της κυβέρνησης ώστε να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος επί αυτών.

Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε πως δεν νοείται πορεία προς τη διοικητική μεταρρύθμιση χωρίς συνεννόηση αλλά και συναίνεση με την ΚΕΔΚΕ. Επισήμανε δε τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει την όλη διαδικασία με την τοποθέτησή της επί του θέματος και να διευκρινιστεί για το πως εννοεί τη διοικητική μεταρρύθμιση του πρώτου και δεύτερου βαθμού.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB