spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow ΚΕΔΚΕ - ΤΕΔΚΝΑ arrow Σεμινάριο της ΤΕΔΚΝΑ για τη μετανάστευση
Σεμινάριο της ΤΕΔΚΝΑ για τη μετανάστευση PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.10.08
Ο ρόλος των Δήμων και των Περιφερειών στην ένταξη των μεταναστών είναι το θέμα σεμιναρίου που διοργανώνουν αύριο Πέμπτη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) και ο Δήμος Αιγάλεω.

Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με την Επιτροπή Συνταγματικών Θεμάτων, Ευρωπαϊκής Διακυβέρνησης και Χώρου Ελευθερίας Ασφάλειας και Δικαιοσύνης.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα αναζητηθούν δράσεις και πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν σχετικά με την ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία. Στόχος είναι εξάλλου να βρεθούν τρόποι και μέθοδοι για τη βελτίωση της προετοιμασίας που αφορά την αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων στον τομέα αυτό.

Στο σεμινάριο παρεμβάσεις θα κάνουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Νικήτας Κακλαμάνης αλλά και εκπρόσωποι οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίοι θα μεταφέρουν την προσέγγιση που εφαρμόζει η Ε.Ε. στα θέματα της μετανάστευσης.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB