spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow ΚΕΔΚΕ - ΤΕΔΚΝΑ arrow 19 Νοεμβρίου το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΤΕΔΚΝΑ
19 Νοεμβρίου το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΤΕΔΚΝΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.11.08
 Το μείζον θέμα του περιβάλλοντος, αλλά και τα οικονομικά, αναπτυξιακά, κοινωνικά και θεσμικά ζητήματα που απασχολούν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Αττικής θα τεθούν επί τάπητος στο ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 10.00 π.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Ν. Φάληρο, (αίθουσα « Μελίνα Μερκούρη»).

  Τις εργασίες του συνεδρίου θα κηρύξει ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Νικήτας Κακλαμάνης, δήμαρχος Αθηναίων και ο πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ Δημήτρης Καλογερόπουλος, δήμαρχος Αιγάλεω.

Θα υπάρξουν επίσης δεκάλεπτες παρεμβάσεις από εκπροσώπους όλων των πολιτικών κομμάτων και από την ΠΟΕ-ΟΤΑ.Βασικοί εισηγητές στο συνέδριο θα είναι οι: Ιωάννης Αναγνώστου, μέλος Δ-Σ ΤΕΔΚΝΑ, δήμαρχος Ηλιούπολης (Περιβάλλον),Κώστας Ασκούνης, μέλος Δ-Σ ΤΕΔΚΝΑ, δήμαρχος Καλλιθέας (Οικονομικά- αναπτυξιακά ζητήματα των ΟΤΑ), Παύλος Καμάρας, μέλος Δ-Σ ΤΕΔΚΝΑ, δημοτικός σύμβουλος Πεύκης (Θεσμικά θέματα), Γιώργος Πατούλης, μέλος Δ-Σ ΤΕΔΚΝΑ, δήμαρχος Αμαρουσίου (Κοινωνικά θέματα),  Πάνος Ζυγούρης, νομικός σύμβουλος ΚΕΔΚΕ (Νομικά θέματα)

Τελευταία ανανέωση ( 19.11.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB