spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Επεισόδια και διακοπή του ντέρμπυ Φωστήρα και Ηλιούπολης στην Γ' Εθνική
Επεισόδια και διακοπή του ντέρμπυ Φωστήρα και Ηλιούπολης στην Γ' Εθνική PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.12.08
Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά τα επεισόδια δεν έλλειψαν από ένα γήπεδο της Γ` Εθνικής. Συγκεκριμένα, οριστική διακοπή, λόγω προπηλακισμού του διαιτητή από οπαδούς των γηπεδούχων στο ντέρμι της 16ης αγωνιστικής (για τον Νότιο όμιλο), ανάμεσα Φωστήρα με την Ηλιούπολη.
Οι τραμπουκισμοί και οι επιθέσεις στον διαιτητή και τους βοηθούς του και ο κίνδυνος για την σωματική τους ακεραιότητα, ήταν ο λόγος της διακοπής του αγώνα του Ταύρου, ανάμεσα στον Φωστήρα και την Ηλιούπολη. Ενας αγώνας που ξεκίνησε στις 15:00 και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς διακόπηκε με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Λίγο μετά τις 18:00, έγιναν γνωστά τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης κ. Χουρίδης (Θεσσαλίας) και τα οποία μόνο θλίψη προκαλούν ενώ εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι τραμπουκισμοί και οι βιαιότητες είναι πλέον... συνηθισμένο φαινόμενο και στα γήπεδα της Γ' Εθνικής.
Συγκεκριμένα, ο διαιτητής αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια, δέχτηκε επίθεση, αποδοκιμασίες και απειλές από αγνώστους που βρίσκονταν στο χώρο ενώ ένα κέρμα χτύπησε τον βοηθό παρατηρητή στο μάτι. Και τα παρατράγουδα δεν σταμάτησαν εκεί... Συνεχίζοντας προς τα αποδυτήρια, φίλαθλοι του Φωστήρα επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές τόσο στον ίδιο όσο και τους βοηθούς του ενώ δέχτηκε και απειλές για τη ζωή του.
Επειτα από όλα αυτά αποφάσισε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι «για ψυχολογικούς λόγους» καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει. Παράλληλα, ανέφερε ότι ο πρόεδρος του Φωστήρα, κ. Σπυρίδωνος προσπάθησε να βοηθήσει τους διαιτητές αλλά ήταν μόνος του.
Η συνάντηση του Ταύρου διεκόπη μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ 1-0, με τέρμα του Νικολόπουλου στο 30ο λεπτό. Οι οπαδοί των δυο ομάδων, είχαν επιδοθεί σε ανταλλαγή αντικειμένων από νωρίς. Ολα ξεκίνησαν μετά το γκολ του Μάριαν (15') του Φωστήρα που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ κι εκεί οξύνθηκαν τα πνεύματα. Το μεγάλο... μπαμ έγινε στο 31', όταν έβαλε το γκολ ο Νικολόπουλος και πανηγύρισε έξαλλα προς την κερκίδα των γηπεδούχων. Παρά τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε αλλά δεν ξεκίνησε ποτέ το δεύτερο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Σπυρίδωνος ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τη θέση του προέδρου αδυνατώντας να συνεχίσει έπειτα από όλα αυτά που συμβαίνουν. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε στη συνέχεια θα παραμείνει μεγαλομέτοχος.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB