spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow ΚΕΔΚΕ - ΤΕΔΚΝΑ arrow Η ΤΕΔΚΝΑ ζητά την απόσυρση της διάταξης που αφορά τη μείωση του τέλους παρεπιδημούντων
Η ΤΕΔΚΝΑ ζητά την απόσυρση της διάταξης που αφορά τη μείωση του τέλους παρεπιδημούντων PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.03.09
Την απόσυρση της διάταξης που αφορά στη μείωση του τέλους παρεπιδημούντων, εφόσον δε υπάρξει άμεση αναπλήρωση από άλλο πόρο χωρίς να επιβαρυνθούν επιπλέον οικονομικά οι πολίτες, ζητά η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΕΔΚΝΑ, η μείωση του τέλους από 2% σε 0,5% δεν επιφέρει αυτόματη μείωση της τιμής των τουριστικών υπηρεσιών, αλλά "οδηγεί μόνο στην αύξηση των εσόδων των μεγαλοξενοδόχων". Συμπληρώνει δε ότι "αντιθέτως οι δήμοι που θα χάσουν ένα πολύ σημαντικό έσοδο, μείωσαν τα δημοτικά τέλη για να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω οι πολίτες στην παρούσα οικονομική κρίση".

Η ΤΕΔΚΝΑ επισημαίνει ότι δεν υπάρχει καμιά πρόβλεψη για την αναπλήρωση του τέλους, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης των δήμων, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ότι συμπαρατάσσεται με την ΚΕΔΚΕ και στηρίζει το Νικήτα Κακλαμάνη, τον οποίο καλεί να μην παραιτηθεί από το αξίωμα του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB