spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Εκπαίδευση arrow «ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ» η Τετάρτη 3 Ιουνίου στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης.
«ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ» η Τετάρτη 3 Ιουνίου στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης. PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.05.09

stratosrΣτα πλαίσια του Προγράμματος Comenius – Δια Βίου Μάθησης και του σχεδίου εργασίας “Play with Us” διοργανώνεται «Ημέρα Παιχνιδιών» στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης. Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων παίζουν ελληνικά, αγγλικά και δανέζικα παιχνίδια στο χώρο του σχολείου την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009 παράλληλα με τα σχολεία Λάφμπορου της Αγγλίας και Χέντεν – Βάντινγκε της Δανίας.
Θα ακολουθήσει παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Προγράμματος που το 2ο χρόνο Δράσης του (2008-9) εστίασε στα Άτομα με Αναπηρίες. Οι συμμετέχοντες θα φορούν μπλουζάκια με το λογότυπο της συνεργασίας και οι εμπλεκόμενοι στο Πρόγραμμα μαθητές της Στ΄ θα φορούν καπελάκια με τον τίτλο του σχεδίου εργασίας.

 Περιγραφή των δραστηριοτήτων και φωτογραφίες από τα παιχνίδια θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του σχολείου (http://10dim-ilioup.att.sch.gr), στο ιστολόγιο της Στ΄τάξης (http://playwithuscom.blogspot.com) και στο δικτυακό τόπο που μοιράζονται τα τρία σχολεία (http://twinspace.etwinning.net/launcher.cfm?lang=en&cid=21251) στα πλαίσια του Προγράμματος Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης (eTwinning).

Comenius - Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης

Τελευταία ανανέωση ( 28.05.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB