spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι δύο σύλλογοι ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 - ΓΣΗ
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι δύο σύλλογοι ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 - ΓΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.07.09

akadhmia-gshΜνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι δύο σύλλογοι με βάση το οποίο ο ΓΣΗ σταματά την αθλητική δραστηριότητά του στο γυναικείο μπάσκετ και τη μεταφέρει στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 ενώ η ΑΚΑΔΗΜΙΑ δεσμεύεται να μην αναπτύξει ανδρικό μπάσκετ.

Το κείμενο του μνημονίου έχει ως εξής:

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Του Αθλητικού Συλλόγου Ακαδημία 2008

Και

Του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης

Στην Ηλιούπολη σήμερα 17 του μηνός Ιουλίου 2009 και υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιουπόλεως, που εκπροσωπείται νόμιμα από τον διευθυντή του κ. Δημάκη Δημήτριο.

Ο Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 (εφεξής «ΑΚΑ.Η.»)με έδρα την Ηλιούπολη, οδός Ηρώς Κωνσταντοπούλου και Θεοτόκη, Αγ. Νικόλαος, που εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ανδρίτσο Παναγιώτη και τον Αντιπρόεδρο Τσιρογιάννη Βασίλειο , και

O Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης (εφεξής «Γ.Σ.Η.»), με έδρα την Ηλιούπολη, οδός Τυρταίου 1-3, που εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρό του κ. Ευαγγέλου Δημήτριο και υπεύθυνο γυναικείας καλαθοσφαίρισης Ασημακόπουλο Ιωάννη, οι οποίοι θα καλούνται εφεξής « τα μέρη», έχοντας υπόψη,

Ο Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 ασχολείται αποκλειστικά με την γυναικεία καλαθοσφαίριση

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης ασχολείται με την ανδρική καλαθοσφαίριση διαθέτοντας επίσης και τμήματα υποδομών γυναικείας καλαθοσφαίρισης

1. Αναγνωρίζουν από κοινού ότι:

α. Θα εργαστούν από κοινού για την διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στον Δήμο Ηλιούπολης για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση των τμημάτων υποδομών.

2. Συμφωνούν να συνεργαστούν  με στόχο:

Την ανάπτυξη της ανδρικής και γυναικείας καλαθοσφαίρισης, διαχωρίζοντας και εξατομικεύοντας κάθε έναν από τους παραπάνω κλάδους ξεχωριστά.

3. Θα συμπορευτούν με ένα κοινό πλαίσιο δράσης που περιλαμβάνει:

α. Την ανάπτυξη της ανδρικής καλαθοσφαίρισης αποκλειστικά από τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, με ταυτόχρονη παραίτηση του Αθλητικού Σωματείου Ακαδημίας 2008 από κάθε τωρινή και μελλοντική προσπάθεια δημιουργίας ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης.

β. Την ανάπτυξη της γυναικείας καλαθοσφαίρισης αποκλειστικά από τον Αθλητικό Σωματείο Ακαδημία 2008, με ταυτόχρονη παραίτηση του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης από κάθε τωρινή και μελλοντική προσπάθεια δημιουργίας γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης και τμημάτων υποδομής, προχωρώντας σε πλήρη διακοπή των τωρινών τμημάτων (κορασίδων- παγκορασίδων) τον Μάιο του 2010, στην λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

4. Τα μέρη συναποδέχονται ειδικότερα τα εξής:

α. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης θα προχωρήσει από1η Σεπτεμβρίου 2009 σε αναστολή εγγραφής νέων αθλητριών  καλαθοσφαίρισης ανεξαρτήτου ηλικίας.

β. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης δεσμεύεται να προχωρήσει στην πλήρη διακοπή  του γυναικείου τμήματος και των τμημάτων υποδομής του (κορασίδες- παγκορασίδες)  τον Μάιο του 2010 και δεσμεύεται δε για την μετάβαση των αθλητριών, που ανήκουν στην δύναμή του στα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Σωματείου Ακαδημίας 2008.

γ. Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 με την σειρά του αναλαμβάνει να δεχτεί στις τάξεις του όλες τις αθλήτριες  του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης και δεσμεύεται να προχωρήσει σε διακοπή κάθε τωρινής και μελλοντικής προσπάθειας δημιουργίας ανδρικού τμήματος και τμημάτων υποδομής.

5. Προς το σκοπό της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων που απορρέουν από το παρόν Μνημόνιο κατά τα προαναφερόμενα, τα δύο μέρη αναγνωρίζουν ως συντονιστή τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ηλιούπολης και κατά συνέπεια τον Δήμο Ηλιούπολης, ο οποίος θα αναλάβει την παρακολούθηση των δράσεων για την υλοποίηση του παρόντος Μνημονίου και σε περίπτωση μη τήρησης του από οποιαδήποτε από τα δύο μέρη, διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει τις ανάλογες κυρώσεις, που κρίνει αυτός απαραίτητες.

6. Το παρόν Μνημόνιο τίθεται σε ισχύ με την υπογραφή του από τους εκπροσώπους των δύο μερών και η ισχύ του είναι δεσμευτική για κάθε νέο Διοικητικό Συμβούλιο των δύο μερών.

Οι Συμβαλλόμενοι

Για τον Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008  

Πρόεδρος Δ.Σ.  Παναγιώτης Ανδρίτσος

Αντιπρόεδρος Δ.Σ.Βασίλης Τσιρογιάννης  

 

Για τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Πρόεδρος Δ.Σ.  Δημήτρης Ευαγγέλου

Γενικός Έφορος Γυναικείου Τμήματος  Ιωάννης Ασημακόπουλος

Έλαβε γνώση και αποδέχθηκε τον ρόλο του συντονιστή για τον αθλητικό οργανισμό Ηλιούπολης και τον Δήμο Ηλιούπολης ο Δ/ντης ΑΟΔΗΛ  Δημάκης Δημήτρης

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB