spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 BASKETBALL ACADEMY 2009-2010
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 BASKETBALL ACADEMY 2009-2010 PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.09.09
Ο Αθλητικός Σύλλογος ‘ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008' υπηρετεί το ελληνικό γυναικείο basketball στην ευρύτερη περιοχή της Ηλιούπολης.

Η παρουσία του Συλλόγου μας στα δρώμενα του γυναικείου basketball ξεκινά από το 1975. Εκατοντάδες κορίτσια έχουν αποκτήσει τις πρώτες αθλητικές εμπειρίες από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας και πολλά από αυτά εξελίχθηκαν σε διεθνείς αθλήτριες και πρωταθλήτριες στελεχώνοντας τις Εθνικές μας ομάδες. Από τότε μέχρι σήμερα η συνεχής παρουσία και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα του προδίδουν τον ουσιαστικό κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει στη ζωή της πόλης μας.
Η ‘ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008' διαθέτει ένα ολοκληρωμένο φάσμα αγωνιστικών τμημάτων καθώς και δομημένη αθλητική εκπαίδευση στις μικρές ηλικίες. Η‘ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008' φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια κυψέλη κοριτσιών που αγαπούν τον αθλητισμό και το μπάσκετ, δίνοντας έμφαση στην αθλητική υποδομή, η οποία είναι απαραίτητο στοιχείο για την ανάπτυξη των κοριτσιών κοινωνικά, πνευματικά και σωματικά. Ταυτόχρονα στόχος μας είναι με σοβαρότητα, αγάπη και μέσα από την επιστημονική γνώση και εμπειρία των προπονητών μας να δώσουμε ώθηση στο γυναικείο αθλητισμό της πόλης μας.
Οι δραστηριότητες των τμημάτων υποδομής είναι πολλές και ποικιλόμορφες. Το BASKETBALL ACADEMY εξαπλώνεται σε ολόκληρη την πόλη της Ηλιούποληςσε διαφορετικά γήπεδα ανά περιοχή, καθώς και σε πολλά σχολικά γήπεδα.Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις επίσης είναι μεγάλες αφού φροντίζουμε κάθε τμήμα να αγωνίζεται τόσο σε φιλικούς αγώνες όσο και σε επίσημα τουρνουά που αντιστοιχούν στην κάθε ηλικία. Τα γήπεδα που χρησιμοποιούμε:

Α΄ Κλειστό Γυμανστήριο Ηλιούπολης (περιοχή Πολυκλαδικά). Το κλειστό γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί σε ελάχιστες περιπτώσεις και βασικά όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των κοριτσιών. Επίσης σε αυτό το γήπεδο θα φιλοξενηθούν όλοι οι φιλικοί αγώνες και οι σχολικές εκδηλώσεις- τουρνουά των μικρών αθλητριών της Ακαδημίας 2008 Ηλιούπολης .
ΩΡΕΣ Α΄ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Σάββατο 09:00-11:00 και Κυριακή 17:30-19:00.

Ανοιχτό Γήπεδο Αγίου Νικολάου Ηλιούπολης (δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου)
Το ανοιχτό γήπεδο του Αγίου Νικολάου θα αποτελεί το επίσημο προπονητήριο των τμημάτων υποδομών του Συλλόγου μας. Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου μας θα προπονούνται σε τμήματα, που ο μέγιστος αριθμός αθλητριών δεν μπορεί να ξεπερνάει τις 15 αθλήτριες. Ο ανώτερος χρόνος των προπονήσεων κάθε τμήματος είναι τα 60 λεπτά. Ο διαχωρισμός των τμημάτων θα γίνεται με ηλικιακά κριτήρια και θα εκπονήτε απο τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου μας.
ΩΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:
Σάββατο 10:00-14:00 - Κυριακή 10:00-14:00 και κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη σε ώρες που θα καθοριστούν απο τους προπονητές των τμημάτων υποδομής.
Στο γήπεδο του Αγιού Νικολάου θα είναι διαθέσιμα αποδυτήρια για τα μικρά κορίτσια και όλο το απαραίτητο υλικό (μπάλες) καθώς και εξοπλισμένο φαρμακείο προκειμένου να παρέχονται οι πρώτες βοήθειες σε περιπτώσεις ατυχημάτων και τραυματισμών.

Τα κορίτσια ηλικίας 6-15 χρονών μπορούν να εγγραφτούν στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας 2008 Ηλιούπολης, αφού πρώτα ένας απο τους κηδεμόνες τους σημπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση εγγραφής και προσκομίσει το απαραίτητο πιστοποιητικό ιατρού καθώς και μια φωτογραφία για την καρτέλα της αθλήτριας


ΕΓΓΡΑΦΗ - ΣΥΜΔΡΟΜΕΣ

Με την συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής η αθλήτρια καταβάλει το ποσό 40€ (σαράντα ευρώ)
Το παραπάνω ποσό περιλμβάνει την εγγραφή και τα ρούχα που παρέχονται από την Ακαδημία 2008. Τα ρούχα περιλμβάνουν μια πλήρη εμφάνιση και μια φόρμα της Ακαδημίας 2008.

Το ποσό της μηνιαίας συμδρομής είναι 20€ (είκοσι ευρώ) για τους προπονητικούς μήνες, από το μήνα εγγραφής της αθλήτριας μέχρι και τον μήνα Μάιο του 2010, τον μήνα Ιούνιο οι προπονήσεις θα παρέχονται δωρεάν στις αθλήτριες του συλλόγου μας.
Το παραπάνω ποσό μπορεί να καταβάλλεται είτε μηναίως, είτε τριμηναίως, είτε εφάπαξ.
Σε πέρίπτωση που καταβάλονται οι συνδρομές κάθε τρίμηνο τότε θα προσφέρετε δωρεάν και ο μήνας Μάιος.
Σε περίπτωση που οι συνδρομές όλων των προνητικών μηνών καταβληθούν στο μήνα εγγραφής της αθλήτριας θα παρέχονται δωρεάν ο μήνας Μάιος και ο μήνας Απρίλιος.
Τέλος σε περίπτωση εγγραφής δύο αδερφών κοριτσιών η μηνιάια συνδρομή και για τα δύο παιδιά καθορίζεται στο ποσό των 30€ (τριάντα ευρώ).

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ- ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ‘ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008-BASKETBALL ACADEMY':


ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 6984373002

ΛΥΣΣΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 6987900997


Σας ευχόμαστε καλή χρονιά και με υγεία.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Τελευταία ανανέωση ( 02.10.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB