spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow ΑΟΗ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου
ΑΟΗ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.09.09
Όπως όλοι γνωρίζουμε, στη σημερινή εποχή, οι διέξοδοι που προσφέρονται στα παιδιά μας για διασκέδαση και ψυχαγωγία, είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενες. Μόνη εξαίρεση, και σταθερή αξία, ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Είναι γενικά παραδεκτό, ότι ο αθλητισμός είναι η πιο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ από όλους τους κινδύνους που ελλοχεύουν και απειλούν τα παιδιά μας. Προσφέρει άλλη ποιότητα ζωής . Όλοι οι γονείς θα πρέπει να παροτρύνουμε τα παιδιά μας για τη συμμετοχή τους σε ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες, ώστε πέρα από τα προφανή οφέλη (καλή υγεία, γνώση ενός αθλήματος), να κοινωνικοποιηθούν, να κάνουν φίλους, να μάθουν να συμπεριφέρονται σαν μέρη μιας κοινότητας και πάνω απ΄ όλα να μάθουν την αξία του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ. Οι αξίες του αθλητισμού και οι συνήθειες που θα αποκτήσουν τα παιδιά μας, θα τα συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Ο ΑΟΗ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, συνεχίζοντας πάντα με την ίδια συνέπεια, τη μακρόχρονη παράδοσή του στα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου, με χαρά ανακοινώνει ότι και φέτος από τον Σεπτέμβρη θα λειτουργήσουν τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου για παιδιά που έχουν γεννηθεί από το …. μέχρι και το ….. Οι προπονήσεις των τμημάτων γίνονται στα γήπεδα «Χαλικάκι», Δημοτικό Β και Δημοτικό Δ. Όλα τα τμήματα υποδομών, ακόμα και αυτά των μικρότερων ηλικιών, λαμβάνουν μέρος σε τουρνουά η πρωταθλήματα με άλλες ομάδες συνομήλικων παιδιών.
Στις μέρες μας, οι δυσκολίες λειτουργίας ενός καθαρά ερασιτεχνικού σωματείου είναι πολλές. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε την μη επάρκεια των αγωνιστικών χώρων στο Δήμο μας, ή ακόμα την κακή κατάσταση του χλοοτάπητα στο «Χαλικάκι» (που όμως η Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε ότι φέτος θα διορθώσει).

Για την προσπάθειά μας αυτή, που αποβλέπει πρωτίστως στα οφέλη που θα αποκομίσουν τα παιδιά μας, προσβλέπουμε στη δική σας βοήθεια, συμπαράσταση και κυρίως, συμμετοχή, πιστεύοντας ότι με την νέα σχολική χρονιά,  θα σας έχουμε συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας.
Ο ΑΟΗ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ είναι ανοικτός σε όλους.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο, οπότε θα υπάρχει και το νέο αναλυτικό πρόγραμμα για τις υποδομές.

Με τιμή,
Για τον ΑΟΗ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ

Αντ. Αντώνογλου
Υπεύθυνος Υποδομών
Τηλ. Επικοινωνίας: 69 32 133 009

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΟΛΕΣ ΣΤΟ Β ΓΗΠΕΔΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ      ΓΕΝΝΗΣΗ 2001,2002,2003
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΩΡΕΣ:              19-20
ΗΜΕΡΕΣ        ΤΡΙΤΗ -ΠΕΜΠΤΗ 
ΓΗΠΕΔΟ  Β ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ  ΓΕΝΝΗΣΗ 1999,2000
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:  ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΩΡΕΣ                   19.30-20.30
ΗΜΕΡΕΣ ΤΡΙΤΗ -ΠΕΜΠΤΗ
ΓΗΠΕΔΟ  Β ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ: ΓΕΝΝΗΣΗ 1997,1998
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΜΟΥΜΤΖΑΚΗΣ
ΩΡΕΣ  19.30-20.30,   20.30-21.30
ΗΜΕΡΕΣ  ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ
ΓΗΠΕΔΟ Β ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ : ΓΕΝΝΗΣ 1995,1996
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΡΗΓΑΤΟΣ
ΩΡΕΣ   21.30-22.30
ΗΜΕΡΕΣ  ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ
ΓΗΠΕΔΟ  Β ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


ΕΦΗΒΙΚΟ  ΓΕΝΝΗΣΗ 1992,1993,1994
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΒΕΡΓΗΣ
ΩΡΕΣ       21.30-22.30
ΗΜΕΡΕΣ  ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ
ΓΗΠΕΔΟ    Β ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 
Τελευταία ανανέωση ( 02.10.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB