spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Υδατοσφαίριση-Εθνική ανδρών-Στην Ηλιούπολη το 12ο διεθνές τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ»
Υδατοσφαίριση-Εθνική ανδρών-Στην Ηλιούπολη το 12ο διεθνές τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ» PDF Εκτύπωση E-mail
  
18.04.10
water_poloΣτο δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης διεξάγεται από αύριο έως την Κυριακή το διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης «12ο Σαμαρτζίδης Καπ», με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων ανδρών της Ελλάδας, της Ρωσίας και της Σλοβακίας.
Στους αγώνες θα μετάσχει και δεύτερη ελληνική ομάδα, κατά βάση αποτελούμενη από νεαρούς πολίστες, υπό τις οδηγίες του προπονητή της εθνικής εφήβων, Περικλή Δαμάσκου.
Για την εθνική, οι αγώνες αυτοί αποτελούν τεστ προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (30 Απριλίου-2 Μαϊου στο Βόλο).
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάσος Δούμπας, έχει επιλέξει τους Τσαλκάνη, Φλέγκα (τερματοφύλακες), Μιτελούδη, Μιράλη, Ι.Φουντούλη, Κ.Μουρίκη, Παπαδόγκωνα, Γ.Φουντούλη, Δελακά, Γούνα και Κολόμβο.
Στη δεύτερη ελληνική ομάδα θα αγωνιστούν οι Φλώρος (τερματοφύλακας), Βλαχόπουλος, Στ.Μιμίδης, Μ.Καπότσης, Ποντικέας, Χατζηγούλας, Μπεριστιάνος, Ντούλος, Δημ.Δερμιτζάκης, Μπατάκης, Βιτέλας, Κουκής και Αλεβίζος.
Διαιτητές των αγώνων θα είναι οι Ατίλα Μανταράσι (Ουγγαρία), Μιχαϊλο Τσίριτς (Σερβία), Μεχμέτ Σουνγκού (Τουρκία), Τόμισλαβ Τσόπιτς (Κροατία) και παρατηρητής από τη LEN ο Αντρέι Κονσταντίνοφ (Βουλγαρία).
Το πρόγραμμα των αγώνων:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/4







19:30 Ελλάδα Β΄-Ρωσία







20:45 Ελλάδα Α΄-Σλοβακία















ΣΑΒΒΑΤΟ 17/4







19:00 Ελλάδα Α΄-Ελλάδα Β΄







20:30 Ρωσία-Σλοβακία















ΚΥΡΙΑΚΗ 18/4







10:00 Ελλάδα Β΄-Σλοβακία







11:30 Ελλάδα Α΄-Ρωσία







Το διεθνές τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ» καθιερώθηκε το 1997 από την ΚΟΕ, στη μνήμη του αδικοχαμένου διεθνούς πολίστα, αρχηγού της εθνικής ομάδας και του Εθνικού Πειραιώς, Νώντα Σαμαρτζίδη.
Είχε προηγηθεί, το 1996 (25-26 Οκτωβρίου) στον Πειραιά, διασυλλογικό τουρνουά με διοργανωτή τον Εθνικό, στο οποίο μετείχαν και άλλες τρεις ομάδες της Α1 ανδρών (Βουλιαγμένη, Ολυμπιακός, ΝΟ Πατρών).
Από την επόμενη σεζόν, το τουρνουά περιλαμβάνεται στο επίσημο καλαντάρι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Η φετινή διοργάνωση είναι η δωδέκατη στην ιστορία του θεσμού.
Τελευταία ανανέωση ( 20.04.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB